Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Beebi
imetamine
 
mann 10. august 2003, kl 14.15
Mure on mul selline, et tundub justkui piima enam ei jätku minu 2kuuse poisipõnni jaoks. Rind ei suuda nii kiirelt enam piimaga täituda, kui tema süüs nõuab. Kas asi võib olla ka ajutine, sest mul oli just väike haigusepisik sees? Olen eelnevalt 2 korral ka piimaasendajat andnud, kuid mõlemal korral (erinevad sordid) on tulnud allergia. Tahaksin hirmsasti rinnaga edasi toita.
 
Marilyn 10. august 2003, kl 15.14
kui ikka vähegi võimalik, siis proovi toita rinnaga. Ise toitu korralikult isegi kui see peaks kehakaalu suurendama, sest lapse tervis on kõige tähtsam, ise toitsin last peaaegu üheksa kuud ja tema 10 aasta vanuse jooksul kordagi arsti juures käinud ei ole.
 
kkkk 11. august 2003, kl 10.42
ning mine perekooli foorumisse. www.perekool.ee, sealt mine imetamise teema alla ja sealt saad päris asjalikku nõu.
 
kata 20. august 2003, kl 22.28
Olen ka peagi kahekuise poja ema. on ka tihti tunne, et vist on rind tühi (eriti kui ise pole tükk aega midagi joonud), aga laps on peale söömist ikka rahul. Proovi ikka ilma asendajata.
 
linkpau 25. august 2003, kl 10.41
umbes sel ajal (2 kuud pärast sünnitust) muutuvadki rinnad pehmeks ja piim tekib alles siis rinda, kui laps imema hakkab. kui su laps on ise rõõsa ja rõõmus, siis ära muretse.
 
Britt 06. oktoober 2003, kl 14.36
ma kuulsin et piimatoodete, pähklite (ka halvaa) ja mee söömine soodustab piima teket. ma praegu alles rase ja mul on nii et kui ma päevas liiter piima joon siis öösel on öösärk märg :D
 
kristiaana 25. oktoober 2003, kl 20.08
mul hetkel sama seis...kuid juua palju palju...ja nüüd hakkab vist paremaks minema. Asendajat meie ei armasta, kuigi paar korda nädalas peame!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!