Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Beebi
lapsehoidja
 
hele 11. august 2003, kl 11.57
otsin alates septembrist oma 5 kuusele tütrele hoidjat.soovitavalt mustamäel või võimalikult lähedal mustamäele.sobivad mõlemad variandid nii see, et toon lapse teie juurde kui ka see, et tulete meie juurde.kas keegi oleks huvitatud??Tel 053960903
 
kats 16. august 2003, kl 11.30
Nii tilluke veel teine ju, kas tõttad juba tööle, et hoidjat otsid? Lihtsalt huvipärast küsin, meie poja on 8 kuune ja ise arvan, et on veel vara tööle minna.
Kõikke ilusat pisikesele, loodan, et leiad talle toreda hoidjatädi!
 
K 17. august 2003, kl 09.53
Ei ole vara midagi, kui emme tahab minna. Mina hoian ka poisiklutti, kelle juures hakkasin käima, kui ta oli 4,5 kuune. Nüüd juba üle aasta, selline tunne nagu oma laps oleks. Alguses ei osanud õieti süüagi, nüüd juba kõnnib ja esimesed sõnadki tulevad, areng on silmaganähtav. Laps ka minu külge kinni kasvanud, ei usu, et tal vanemana võiks uue hoidjaga sama hea klapp olla.
 
T. 03. detsember 2003, kl 15.24
Arvan, et sellised ohkviad kommentaarid on mõttetud. Igaüks ise teab, milleks lapsehoidjat tahab. Ema on ka veel inimene, kodanik ja naine :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!