Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Beebi
5-kuuse lapse uni
 
Crisly 08. september 2003, kl 11.57
Kas 5-kuune laps peab veel öösel sööma? Mu tütar ei maga öösel üldse pikemalt,tahab pidevalt süüa ja magada üldse ei lase. Mida teha, et ta pikemalt magama hakkaks?
 
Natalie 08. september 2003, kl 16.50
Mul oli sama lugu ja olen õnnelik - sai rinnapiima kuni ise läpetasin andmise - 1 a 2 k

Kui jääb tudile, on sul ka piim rinnast kadunud. Las sööb!
Tunnikese-paar annab unepikendust suurem kõhutäis - joo 2 tundi enne vannitamist veidi rohkem kui tavaliselt, siis on rohkem piima. Siis paku pärast tissi veel 30-50 g sooja tsipa magustatud teed - ja magabki kauem. Esimene nõue kata kah teega. enamasti nad ärkavad tolle õhtusöögi seedimise tagajärjel 2 tunni pärast :) - kakavad ja on tegevusest erutatud :) - ära siis lase tal täielikult ärgata - annad nats teed ja veel 2-3 tundi unepikendust :) Nii et öö peale jääb siis vaid 1-2 rinna-söögikorda.
 
nöpsik 09. september 2003, kl 13.20
Minu 4,5 kuune magab küll ilusti.Õhtul kell 22-23umbes läheb magama ja magab hommikul kella 7-9ni.Kuidas kunagi.Ise ta on omale sellise reziimi sättinud.
 
myy 09. september 2003, kl 16.28
mul ka 5 kuune.magamaminek on vaevaline,riidleb unega.aga kui jääb paneb hommikuni välja.kuidas kunagi,vahel tõuseb öösel üles ka.söödan ta kõhu õhtul ilusasti täis,siis magabki paremini.ja öösel kui ärkabki panen tissi otsa,tõmbab mõne korra ja magab edasi.
 
mann 10. september 2003, kl 20.10
Kuidas ta päeval magab, äkki on öö ja päeva ära vahetanud? Katsu õhtune ärkveloleku aeg pikemaks venitada. See ei ole küll kerge.
 
EMME 14. september 2003, kl 20.44
Anna teist toitu juurde siis magab ka.
 
silver 15. september 2003, kl 10.22
Tere.
Mul on kaks plikat vanuses juba 8,9 ja 2,9 a.
Mõlemad toitsin rinnaga kuni 1,4 aastani.
Mõlemad ärkasid iga öö kell 03.00 sööma,kuni toitsin rinnapiimaga.
Väga terved tüdrukud.
 
ester 23. september 2003, kl 12.53
mul on 7 kuune ja ärkab öösel mitmeid kordi ei aita siin rohkem toitmine ega ka teekorrad. muidu rahulik ja hea laps ,aga kui on uneaeg siis hakkab trall pihta..
 
sammal 29. september 2003, kl 18.25
Minu poiss 5-kuune viimaseid päevi ja magas ka sel elukuul kehvasti, lisatoidu kogus eriti ei mõjutanud öist söömist. Õnneks nüüd kuu lõpus pööras asi jälle paremuse poole, aga 1 kord sööb ikka raudselt öösel. See tegelikult normaalne ka, enamus lapsi teevad nii kuni aastani isegi.
 
katrin 12. oktoober 2003, kl 23.53
Täitsa loomulik, nad ju kasvavad meeletu kiirusega ja süüa on neile väga vaja. Mäletan, et tervet ööd magada sain võib olla ales siis kui laps oli aastane. Arstile kurtsin ka, et muudkui sööb öösel ja teistelt tite emmedelt kuulsin muudkui, et küll neil on ikka hea tita , magab terve öö. Arst ütles sellepeale, et normaalne laps sööbki öösiti ja see aeg tuleb lihtsalt üle elada. Veidike kannatust, kuid tean kui raske see on , olin ka öösiti nagu mingi zombi, vahel kaks korda vahel kolm korda öö jooksul muudkui söötsin. Vahel ehmatasin unest ülesse ja ei mäletanud, kas panin juba lapse tagasi oma voodisse magama, või jai laps mu sülle peale öist söögikorda, aga õnneks olin ikka lapse tagasi voodisse pannud, vahel toitsin unes muudkui last- jube aeg oli, aga varsti läheb mööda.
 
Ty 13. oktoober 2003, kl 13.32
Minu 5kuune sööb ka koguaeg....mõni öö rohkem mõni vähem...aga ei maga ka korralikult.....see ongi igal lapsel erinev...tean naist kelle laps kuni 2 aastani ei maganud korralikult ja praegu ka vaevuvaevu.
 
ohelik 03. detsember 2003, kl 14.36
Selles vanuses pidid lapsed memmekaks muutuma. Vähemalt minu arst väitis nii :)Mul tüdruk täpsel sama vana. Pudelist midagi ei võta. Kuu aega tagasi hakkas end öösel mitu korda tissi otsa lunima (oh kui kurnav algul), kuigi siiani magas pea öö otsa. Muidugi tal tulid ka hambad sel ajal, mis võib ka põhjuseks olla ja eks ka kõht ole tühi. Pliks saab küll tahket toitu ka, aga öösel ikka vahet pole. Tahab ikka kaisus olla ja sööb ta konkreetselt aint kaks korda ehk. Öine söömine teeb piima juurde ja kui Sa seda soovid, siis ära keela ometi. See ongi armastus-väidavad arstitädid :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!