Beebi
5-kuuse lapse uni
Crisly 08. september 2003, kl 11.57 |
Natalie 08. september 2003, kl 16.50 |
Mul oli sama lugu ja olen õnnelik - sai rinnapiima kuni ise läpetasin andmise - 1 a 2 k
Kui jääb tudile, on sul ka piim rinnast kadunud. Las sööb!
Tunnikese-paar annab unepikendust suurem kõhutäis - joo 2 tundi enne vannitamist veidi rohkem kui tavaliselt, siis on rohkem piima. Siis paku pärast tissi veel 30-50 g sooja tsipa magustatud teed - ja magabki kauem. Esimene nõue kata kah teega. enamasti nad ärkavad tolle õhtusöögi seedimise tagajärjel 2 tunni pärast :) - kakavad ja on tegevusest erutatud :) - ära siis lase tal täielikult ärgata - annad nats teed ja veel 2-3 tundi unepikendust :) Nii et öö peale jääb siis vaid 1-2 rinna-söögikorda.
Kui jääb tudile, on sul ka piim rinnast kadunud. Las sööb!
Tunnikese-paar annab unepikendust suurem kõhutäis - joo 2 tundi enne vannitamist veidi rohkem kui tavaliselt, siis on rohkem piima. Siis paku pärast tissi veel 30-50 g sooja tsipa magustatud teed - ja magabki kauem. Esimene nõue kata kah teega. enamasti nad ärkavad tolle õhtusöögi seedimise tagajärjel 2 tunni pärast :) - kakavad ja on tegevusest erutatud :) - ära siis lase tal täielikult ärgata - annad nats teed ja veel 2-3 tundi unepikendust :) Nii et öö peale jääb siis vaid 1-2 rinna-söögikorda.
nöpsik 09. september 2003, kl 13.20 |
myy 09. september 2003, kl 16.28 |
mann 10. september 2003, kl 20.10 |
silver 15. september 2003, kl 10.22 |
ester 23. september 2003, kl 12.53 |
sammal 29. september 2003, kl 18.25 |
katrin 12. oktoober 2003, kl 23.53 |
Täitsa loomulik, nad ju kasvavad meeletu kiirusega ja süüa on neile väga vaja. Mäletan, et tervet ööd magada sain võib olla ales siis kui laps oli aastane. Arstile kurtsin ka, et muudkui sööb öösel ja teistelt tite emmedelt kuulsin muudkui, et küll neil on ikka hea tita , magab terve öö. Arst ütles sellepeale, et normaalne laps sööbki öösiti ja see aeg tuleb lihtsalt üle elada. Veidike kannatust, kuid tean kui raske see on , olin ka öösiti nagu mingi zombi, vahel kaks korda vahel kolm korda öö jooksul muudkui söötsin. Vahel ehmatasin unest ülesse ja ei mäletanud, kas panin juba lapse tagasi oma voodisse magama, või jai laps mu sülle peale öist söögikorda, aga õnneks olin ikka lapse tagasi voodisse pannud, vahel toitsin unes muudkui last- jube aeg oli, aga varsti läheb mööda.
Ty 13. oktoober 2003, kl 13.32 |
ohelik 03. detsember 2003, kl 14.36 |
Selles vanuses pidid lapsed memmekaks muutuma. Vähemalt minu arst väitis nii :)Mul tüdruk täpsel sama vana. Pudelist midagi ei võta. Kuu aega tagasi hakkas end öösel mitu korda tissi otsa lunima (oh kui kurnav algul), kuigi siiani magas pea öö otsa. Muidugi tal tulid ka hambad sel ajal, mis võib ka põhjuseks olla ja eks ka kõht ole tühi. Pliks saab küll tahket toitu ka, aga öösel ikka vahet pole. Tahab ikka kaisus olla ja sööb ta konkreetselt aint kaks korda ehk. Öine söömine teeb piima juurde ja kui Sa seda soovid, siis ära keela ometi. See ongi armastus-väidavad arstitädid :)
Lisa postitus