Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Beebi
katsikud!
 
siiluke 09. september 2003, kl 16.52
Mida kinkida katskule minnes?
Ei tahaks väga palju raisata,aga samas peaks asi olema huvitav ja mitte selline,mida kordagi ei kasutata ja jäetakse kapinurka tolmu koguma.
 
EMME 10. september 2003, kl 00.07
Kingi lapsele riideid suuremaid nr ja neid kasutake kui laps suurem .
 
mari 10. september 2003, kl 15.13
Ilus ja suur beebialbum on kindlasti teretulnud.Meile kingiti ja selle üle on väga hea meel, sest raha kulub nii ehk nii igale poole mujale .
 
ilse 10. september 2003, kl 20.07
Küsi järgi, ehk on midagi, mida nad hirmsasti tahavad. Mõni number suuremad riided on muidugi kindel, millele rakendus leitakse. Lisa sipukatele pakk mähkmeid ja oled automaatselt ära teeninud noorte vanemate tänu.
 
hardy 14. september 2003, kl 19.55
album on hea mõte, aga ka vannipardid või vanniraamat, laulev mänguasi, lutikett. mähkmeid ei soovita viia, sest iga sort ei pruugi titale sobida. parem juba pampersi niisked pepurätid. kenade riiete üle on ka kindlasti hea meel aga on oht kui kogemusi pole siis ei oska sobivat tegumoodi valida, nö. klassikalised, varbad kinni sipukad on muidugi kindel kaup, aga kombekad võivad nuhtluseks osutuda.
 
kätlin 19. september 2003, kl 13.14
näiteks lihtne ja vajalik-ALBUM
 
juhan 24. september 2003, kl 10.42
lasteraamatud :)
 
,.,.,.,. 25. september 2003, kl 13.53
lambavilla tekike, nii hea nt vankris laps sellele panna või lihtsalt kaitsta teda külma eest, talv ju ikkagi tulekul ja mine tea neid köetud kortereid, pole ju üllatus, et toas on külm ning kindlasti on selle kingi üle hea meel
 
k.h 12. oktoober 2003, kl 23.45
mulle tõid kõik katsikule tulijad mähkmeid ja seal juures veel mõni väike mänguasjake- Mähkmed olid tõesti teretulnud, kuna alguses läheb neid kohutaval kombel ja nagunii on beebi sünniga perel palju lisaväljaminekuid ja seetõttu oligi hea , et kõik tõid mähkmeid.Album on ka väga ilus kingitus, või mõni riideese.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!