Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Beebi
Lasteaiad Mustamäel
 
Loore 16. september 2003, kl 15.33
Kas keegi oskaks soovitada mõnda head lasteaeda Mustamäe kandis?
 
sandie 24. september 2003, kl 19.31
Niinii, endal väikevend käib Sinilinnu lasteaias (seal Mustamäe Keskuse juures üle tee) ja on väga rahul. Läks sinna ka päris varakult ja nüüd on eelviimane aasta käia seal ning siis kooli :) Muidugi on ka teisi lasteaedu, nii et uuri. Kuid siiski on üks lasteaed, mida mitte ei soovita: nime täpselt ei tea kuid asukohalt asub Mustamäe tee 191 ja 193 kõrval. Seal on eesti ja vene lapsed segamini, mis iseenesest pole halb (saavad ehk teise keele ka varakult suhu:)), aga kasvatajad pidevalt karjuvad laste peale (vähemalt kui nad õues on).
Edu õige lasteaia leidmisel igatahes!!
 
krizzake 27. september 2003, kl 22.57
Mooni lasteaed on päris hea! soovitan seda, ise käisin ka seal ja oli lausa super!seal on tehtud ka uus mänguväljak ja veel on seal uued kappvoodid. noorem õde käib seal, olen vahest järgi läinud ja nüüd vahest käime sõbrannaga vanu häid aegu seal meenutamas. see on hea koht, eestilasteaed ja puha
 
varsake 05. oktoober 2003, kl 16.05
Kiikhobu lasteaed Tammsaare teel on väga mõnus. Hea suhtumine ja palju üritusi ja võimlusi käia kohapeal trennis ning ringides.
 
siku 24. oktoober 2003, kl 00.52
see mustamäe tee lasteaed on õudne...esiteks see et karjuvad laste peale kuid ka see et see hoone haiseb tohutult.käisin oma last sinna järjekorda panemas ja jõudes juhataja ukseni mõtlesin lihtsalt ümber.

see tammsaare tee ääres 141 olev lastaaed tundub olevat norm. ja ka mustamäe keskuse juures tammsaare tee ääres olev on kena ning puhas ja lisaks ei ole seal tohutult lapsi gruppides.
 
Santa 31. oktoober 2003, kl 18.57
mina panin oma tite Vesiroosi järjekorda (Sütiste 8). See sai vist aasta tagasi kõige lapsesõbralikuma lasteaia auhinna, minu jaoks oli oluline basseini olemasolu (ujumistunnid) ja suht kodu lähedal ka. Isegi seal käinud ja ainult väga head mälestused :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!