Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Beebi
tühjendan ladu
 
miiia 19. september 2003, kl 09.35
Palju toredaid asju hulgihindadega :

Naerusuised Kalli-pallid pisikestele ja emmedele-issidele (suured, keskmised, väiksed;) - , armsad pehmed mänguasjad (eriti nunnud elevandid ntx), ägedad pesunuustikud jpm. Ideaalsed kingiideed ja toredad omalgi väntsutamiseks,kallistamiseks....

Tarvikud beebidele ja noortele emmedele :
pudelilutid (joogi-püree, silik, latex). esimesed lutid (0-4 k) turvalutid. lutiketid, lutipudelid, putuka-lumetuisukaitsed vankrile, rinnahoidjakaitsed (pruunid, valged, eriti siidised probleemsetele rindadele, pehmed), esimesed lusikad (spets disainiga kaitsmaks tita igemeid , pehmed), niisked desinfitseerimislapid (sobivad kastamiseks alates vastsündinu naba hooldusest kui ka suuremate laste haavakeste hooldamiseks) , wc-turvaistmed jne.

:):)
 
Uhuu 22. september 2003, kl 17.23
Ja kui palju maksab Wc-turvaiste??
 
kallis 25. september 2003, kl 16.15
Kas ma pean ise kohale tulema või saab kuidagi läbi interneti?
 
monna 02. november 2003, kl 11.51
Kaup asub kus? Kui Tallinnas, kas siis on kuskil netis ka pilte võimalik näha, kuna ise Tartus olen? Pakuks sellest nimekirjast huvi ka WC turvaiste, ka mõne lutipudeli ostaks juurde. Kui saaks pikema nimekirja hindadega kasvõi @-le, oleksin väga tänulik.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!