Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Beebi
Villaheidepüksid
 
a 08. oktoober 2003, kl 07.50
VILLAHEIDEPÜKSID


Lambavillaheidest püksid on just see, mida vajad, kui kasutad marlimähkmeid, mähkmeriidest mähkmeid või flanellmähkmeid.

Miks on villaheidepüksid head?

1. Villaheidepüksid on lapsesõbralikud, ei tekita mähkmedermatiiti, lasevad nahal hingata, ei aja higistama. Villakiul on omadus õhu käes ise puhastuda. Pissi ei imendu püksikestesse ja sa võid samad püksid taas lapse mähkmetele tõmmata. Villa sees ei ela tolmulest.

2. Villaheidepüksid on keskkonnasõbralikud. Ühekordsed mähkmed ei lagune ära aastasadade jooksul. Aastas jõuab neid prügilatesse tonne, selles keskkonnas peavad tulevikus meie endi lapsed elama. Lisaks veel ühekordsete mähkmete tootmisest tekkiv keskkonnasaastus. Keskkonna säästmine algab eelkõige minust/Sinust endast.

3. Villaheidepüksid on rahakotisõbralikud. Eriti esimes(te)l kuu(de)l, mil väike maailmakodanik pea iga poole tunni järel mähkmesisu tibukollaseks teeb.

4. Lisaks sellele kostavad arenenud maadest, kus ühekordsete mähkmete kasutamise kogemus on pikemaajalisem, pahaendelised lood, et poisslastele mõjuvad ühekordsed mähkmed tulevikus viljakusele negatiivselt, kuna pidevalt on "strateegilised kehaosad" niiskes ja soojas. Meil selline kogemus veel puudub, ei ole ju veel ühekordsetes mähkmetes kasvanud lapsed järglasi saama hakanud. Mina aga enda lapse peal seda küll katsetada ei tahaks.




Villaheidepükse saab tellida
villaheie@hot.ee




Need villaheidepüksid on kootud valitud parimast heidest, et oleksid beebile võimalikult pehmed kanda.

Mõned soovitused, kuidas villaheidepükse hooldada:
Kootud esemeid pestakse käsitsi villašampooni või majapidamisseebiga kuni 40°C vees. Vill ei talu pestes järske temperatuurimuutusi (tõmbab kokku). Kuivatatakse tasasel alusel ja mitte päikese käes. Ei soovita väänata!

Ja lõpuks! Villaheidepükste kasutajatel on valikuvabadus! Tahavad, panevad lapsele korduvkasutatava mähkme, tahavad, panevad ühekordse kasutusega

Head kandmist!!!
 
Ode 23. oktoober 2003, kl 12.45
kas kood- müüd neid pükse, et nii kõvasti reklaamid? Mis maksavad? Üritasin ka ise oma titele kududa aga kannatus katkes- materjal laguneb kergesti laiali ja polnud mul ka õieti lõiget/õpetust. Kas saaksid jagada ka mõne soovituse pükste valmistamiseks?
 
ilona 25. oktoober 2003, kl 10.36
võin saata õpetuse, mille sain perekool.ee-st
 
Riina 11. november 2003, kl 13.16
Sooviks teada mis maksavad.
 
ilona 11. november 2003, kl 13.29
aga kirjuta teema algatajale :)

omalt poolt nii palju, et tavaliselt hind sõtlub pükste suurusest
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!