Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Beebi
esmaabi väikelapsele ja imikule
 
abistaja 24. oktoober 2003, kl 18.39
Meie siin teeme esmaabi kursusi (neid, mille läbimist riik nõuab) ja koos meie suurepäraste läbiviijatega tuli meil idee, et äkki hakkaks tegema ka esmaabi kursusi väikelaste ja imikute emmedele. Et nad teaksid, kuidas oma last aidata, kui kunagi midagi midagi juhtuma peaks (Jumal hoidku selle eest). Statistika näitab, et paljud õnnetud juhtumid oleksid lõppenud õnnelikumalt, kui inimesed oleksid osanud adekvaadselt käituda. Seepärast tahtsin küsida Teie käest, kallid Foorumlased, kas Teie seast oleks huvitujaid ning millist summat Teie sellise 6-tunnise kursuse eest mõistlikuks peaksite. Avaldage siis arvamust, kas idee on hea ja mida Teie sellest üleüldse sellest arvate, eks!
 
tiuks 25. oktoober 2003, kl 15.31
Väga hea idee! Vajalikud oleksid need igale emale ja lapsehoidjale. Lausa hädavajalikud. Jõudu idee elluviimiseks.
 
kristiaana 25. oktoober 2003, kl 19.19
just minu mõte....meil läks ükskord okse kurku nii,et poja oli näost juba kahvatu...ma küll oskasin sülle võtta ja kõhule keerata, kuid siiski oleks vaja kindlust ja oskusi, kuidas teatud olukordades käituda...mina oleksin täitsa tulija:!!!
 
liis 10. november 2003, kl 01.18
Täiesti poolt, nii hea mõte...nii paljudel emadel on probleeme nutukrampidega ja teab veel millega.
100 krooni oleks mina küll ühe tunni eest maksma.
See teeb siis 600kr. 6 tunni eest. millal ja kus? olen nõus tulema oma laste pärast
 
n 33 14. november 2003, kl 14.28
Tore algatus!
Loodan et viite ka asja sihile. Olen läbinud autokooliga seoses kohustusliku koolituse. Tegelikult ei mäleta ju paljud asjast midagi. Kursuseid peaks aegajalt jälle nõudma ja uuesti tegema. Tihti juhtubki õnnetus just valesti antud esmaabi tagajärjel. Või ka hoolimatu suhtumise tagajärjel. Minnakse lihtsalt mõõda vaevumata küsida kas on abi vaja.
Mul on 4 tütrekest kodus kasvamas. Peale kursusi kartsin ma nende elu pärast enamgi veel kui varemalt.Teadlikkus on siiski parem kui täielik kaos ja paanika....
Nii et algatus on igati teretulnud!
Edu ja jõudu teile!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!