Beebi
esmaabi väikelapsele ja imikule
abistaja 24. oktoober 2003, kl 18.39 |
Meie siin teeme esmaabi kursusi (neid, mille läbimist riik nõuab) ja koos meie suurepäraste läbiviijatega tuli meil idee, et äkki hakkaks tegema ka esmaabi kursusi väikelaste ja imikute emmedele. Et nad teaksid, kuidas oma last aidata, kui kunagi midagi midagi juhtuma peaks (Jumal hoidku selle eest). Statistika näitab, et paljud õnnetud juhtumid oleksid lõppenud õnnelikumalt, kui inimesed oleksid osanud adekvaadselt käituda. Seepärast tahtsin küsida Teie käest, kallid Foorumlased, kas Teie seast oleks huvitujaid ning millist summat Teie sellise 6-tunnise kursuse eest mõistlikuks peaksite. Avaldage siis arvamust, kas idee on hea ja mida Teie sellest üleüldse sellest arvate, eks!
tiuks 25. oktoober 2003, kl 15.31 |
kristiaana 25. oktoober 2003, kl 19.19 |
liis 10. november 2003, kl 01.18 |
n 33 14. november 2003, kl 14.28 |
Tore algatus!
Loodan et viite ka asja sihile. Olen läbinud autokooliga seoses kohustusliku koolituse. Tegelikult ei mäleta ju paljud asjast midagi. Kursuseid peaks aegajalt jälle nõudma ja uuesti tegema. Tihti juhtubki õnnetus just valesti antud esmaabi tagajärjel. Või ka hoolimatu suhtumise tagajärjel. Minnakse lihtsalt mõõda vaevumata küsida kas on abi vaja.
Mul on 4 tütrekest kodus kasvamas. Peale kursusi kartsin ma nende elu pärast enamgi veel kui varemalt.Teadlikkus on siiski parem kui täielik kaos ja paanika....
Nii et algatus on igati teretulnud!
Edu ja jõudu teile!
Loodan et viite ka asja sihile. Olen läbinud autokooliga seoses kohustusliku koolituse. Tegelikult ei mäleta ju paljud asjast midagi. Kursuseid peaks aegajalt jälle nõudma ja uuesti tegema. Tihti juhtubki õnnetus just valesti antud esmaabi tagajärjel. Või ka hoolimatu suhtumise tagajärjel. Minnakse lihtsalt mõõda vaevumata küsida kas on abi vaja.
Mul on 4 tütrekest kodus kasvamas. Peale kursusi kartsin ma nende elu pärast enamgi veel kui varemalt.Teadlikkus on siiski parem kui täielik kaos ja paanika....
Nii et algatus on igati teretulnud!
Edu ja jõudu teile!
Lisa postitus