Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Beebi
kiuslik nohu
 
head 25. oktoober 2003, kl 16.09
On juba selline aeg, et nohu ja külmetushaigused on aktiivselt liikvel. Ega pisike 4-kuune polekski ehk haigeks jäänud, aga peres on veel suurem poiss, kes käib koolis ja tatise ninaga. tema sai ruttu terveks, sest on igasugu ravimeid ja teesid. Pisikesele soovitati ninna soolavett ja rinnapiima. Pole nagu eriti aidanud. Mida teie oma nohustele annate? Palavikku ja köha ei ole, nii et soovitage.
 
muki 25. oktoober 2003, kl 16.23
võta üks sibul,haki ära ja vala keev vesi peale ja lase natuke seista.tilguta seda ninna.ehk aitab.
jõudu paranemisel!
 
üks ema 27. oktoober 2003, kl 14.39
proovi näiteks ööseks panna vietnami salviga lapike voodi lähedale.ära ainult palju määri see teeb ka nohu lahti,siis võid tärpentiinsalvi panna varvastele,siis arst kirjutab retseptirohuna sellise pruunika vedeliku aapteegis segatud aga ka mitte palju panna,
 
juhan 28. oktoober 2003, kl 15.05
humeri tilgad
 
b 09. detsember 2003, kl 02.17
tee küüslaukudest väike pärlikee ja riputa voodi otsale mõneks päevaks, aitab küll. ehk on tänaseks nohu juba järgi andnud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!