Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Beebi
hambad
 
madu 07. november 2003, kl 15.10
mul on kahtlus,et tütrel hakkavad hambad tulema.ta saab 14.ndal 7-kuuseks.siiski täpselt nagu ei jaga matsu lahti.laps käitub nii kummaliselt.kuidas teie tibukestel hambad tulid?äkki leian siis teie nupsudelt sarnasusi?
 
ree 08. november 2003, kl 04.18
minu tibul olid tujude kõikumised.. siis hakkas kõht jukerdama..oli lahti ning paari päeva pärast kinni... lõpuks palavik tekkis.. juba enne palavikku ainult juua oma pudelist nõudis.. ja kohutavalt palju jõi. Siis viimases hädas ostsin hamabageeli.. on selline spets. Mitte selleks, et äkki hambad tulevad, vaid soovitati, et see maitse last rahustab. Määrides avastasin ühe pehmema ja kahtlasema igeme. paari päeva pärast oli meil kohutav palavik ja uue kiku tulek läbi igeme. Õnneks geel hoidis hullema valu ära andsin veel panadoli palaviku vastu ja nelja päevaga peale avastamist oli meil esimene kiku väljas
 
liis 10. november 2003, kl 00.34
oli sama moodi ... kõigepealt palavik, siis panime küünla.
see oli ka kuskil kuue kuuselt ja hiljem ostsime "calgel"i mis leevendab valu (u. 50kr.)...
Ja nädal hiljem KIKU
 
madu 10. november 2003, kl 07.57
no tänud teile.jääme siis meie ka oma kikut ootama.
 
Ee 20. november 2003, kl 22.11
Kuidas kellelgi aga hammaste tulek võib olla õige varane ka.Minuesimesel lapsel tuli 1-ne hammas nii vara et ei osanud oodatagi ,seepärast ei teagi päris täpselt millal välja tuli,ta on sündinud 31.aug. ja 6-dal jaan. oli hammas väljas .Andsin lusikaga riivit. õuna ja kuulsin kõlksu .Mulle oli see küll üllatus.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!