Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Beebi
lapsed hammustavad...
 
kaksikute ema 14. november 2003, kl 17.21
Kodus 2 aastased(saavad jaanuaris) kaksikud, poiss ja tüdruk. Mõlemal teravad hambad suus ja muud pole kui üks hammustamine. Tüdruk hammustab poissi, niiet veri isegi väljas. Poiss kardab juba tüdrukut, et kui tüdruk poisile läheneda üritab jookseb poiss minu selja taha peitu ja näitab näpuga ai-ai. Teine kord hammustab poiss tüdrukut ja siis jälle pill lahti. Üks löökide jagamine käib kah koguaeg. Mis siis teha? Kui pilgu 3 sekundiks ära pöörad on keegi juba kellegile hambad sisse löönud
 
******************** 15. november 2003, kl 22.11
Tuleb pihta anda kui hammustab.Või räägida temaga ja hammustada teda vaikselt ja õelda et näe kui valus see on ei tohi teha õele haiged ja mitun korda siis saab aru ka.Mina sain sellest räägimisest ja vaikselt hammustusest talle selgeks teha nüüd seda proplemi pole.
 
kaili 16. november 2003, kl 16.24
oi kui tore,et Sul kaksikud on.
Vägev ju Palju Õnne,küll lapsed ka hammustamise järgi jätavad,kas on plaanis veel lapsi juurde sünnitada?
 
gerda 17. november 2003, kl 08.55
Hoia lapsed eraldi,nad ei pea ju kõrvuti istuma.
 
poegade ema 19. november 2003, kl 16.04
See on algus,kui hammustavad,varsti läheb kakluseks.Mul on 14.ja 16.aastased pojad,pidev lahing on käinud terve elu.
 
??? 12. detsember 2003, kl 11.47
kaili ja gerda olete vist asjast valesti aru saanud või puudub kogemus.Mul on 1,5a. poiss kes lõi ka hambad sisse kui kurjaks sai.Ja hammustasin teda vastu(loomulikult mõõdukalt,et laps tundis aga päris haiget ei saanud)Paar korda ja oligi kõik.Ja muidugi ütlesin ka,et valus on kui hammustada.
 
roosi 16. detsember 2003, kl 00.45
mul 2 aastane tütar ja tikkus ka mingi aeg tagasi hammustama aga näksasin teda vastu,paarist korrast piisas(loomulikult mõõdukalt) ja asi korras.mis kaklemisse puutub siis omal ka mure tikub lööma ja näpistama võitlen hetkel sellega.........edu sulle ja pisikestele
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!