Beebi
raske abielu
Jesterika 16. november 2003, kl 10.19 |
daisy 16. november 2003, kl 15.02 |
wenne 16. november 2003, kl 16.39 |
Seeneke 18. november 2003, kl 15.32 |
jaanika 10. detsember 2003, kl 10.18 |
mina olen abielus olnud kaheksa aastat.ja minu mees oli samasugune. kui millegi peale pahaseks sai siis vaikis. lõpuks hakkas üle viskama . kui hakkas vaikima siis ütlesin mis vaikid ega see ei aita. tuleb kõva häälega välja ütelda mis viga muidu kannatan mina. see on nüüdasks juba minevik ei vaiki enam ja suhtleb lahutada pole kül kohe vaja rääkima peb teineteisega.
sally 12. detsember 2003, kl 11.36 |
grupp 17. detsember 2003, kl 06.27 |
Tere
Lugesime Suure huviga Teie poolset muret, vaatamata mitmekordsele lugemisele ei saanud vaga tapselt aru, kuidas moistate, et skandaal on suur??? Oleme ise erinevatest soodest siin, aga vaatamata hulgalistele sobradele tuttavatele ei julge me kull vaita, et keegi vaga enda teada hoiaks kui miski ikka narvidele kaib.
Kas olete proovinud lihtsat viisi selle lahendamiseks, akki suhtleks inimesega! Alguses on kindlasti raske, aga kui puuda selgeks teha, et miski ikka vastu karva kaib ja see ka ara kirjeldada, kuigi tapselt aru ei saa mis see on siis kaks pead on ikka rohkem kui uks pea(kas toesti(uskumatu))!
Selle soovituse kirjutamisel osalesid
uks naine ja kaks meest
Naine kandis kandavat rolli ja koik on juba abielus sellest seltskonnast
Lugesime Suure huviga Teie poolset muret, vaatamata mitmekordsele lugemisele ei saanud vaga tapselt aru, kuidas moistate, et skandaal on suur??? Oleme ise erinevatest soodest siin, aga vaatamata hulgalistele sobradele tuttavatele ei julge me kull vaita, et keegi vaga enda teada hoiaks kui miski ikka narvidele kaib.
Kas olete proovinud lihtsat viisi selle lahendamiseks, akki suhtleks inimesega! Alguses on kindlasti raske, aga kui puuda selgeks teha, et miski ikka vastu karva kaib ja see ka ara kirjeldada, kuigi tapselt aru ei saa mis see on siis kaks pead on ikka rohkem kui uks pea(kas toesti(uskumatu))!
Selle soovituse kirjutamisel osalesid
uks naine ja kaks meest
Naine kandis kandavat rolli ja koik on juba abielus sellest seltskonnast
Lisa postitus