Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Beebi
raske abielu
 
Jesterika 16. november 2003, kl 10.19
Mida teha,kui mul on väga kiuslik mees?Ta suudab igast pisiasjast korraldada tõeliselt suure skandaali,kuid kõige hullem on selle juures see,et ta ei räägi midagi,vaid vaikib!
 
daisy 16. november 2003, kl 15.02
Meil vist küll üks sama mees.
Mis paraya-iga üks peab oma risti kandma.Ise tead kas leppida sellega või mitte.Minu praktika näitab,et iseloom ei muutu.Otsus kas tahad nii elada või ei on sinu teha.Mina elan nii juba kuus aastat ja eks inimene harju kõigega.
 
wenne 16. november 2003, kl 16.39
Äkki lahutaksid ära ja võid ju uue mehe omale leida,pole mõtet ju kannatada
 
Seeneke 18. november 2003, kl 15.32
Enne ikka hoiata ka meest, kui lahutama hakkad. Kunagi ei tea - äkki on asi omavahelises mittesuhtlemises ja ta ei teagi, et see Sind häirib.
 
ummi 18. november 2003, kl 23.53
Kas su mees on beebi?
 
++ 04. detsember 2003, kl 15.32
mul on selline ämm ja mehe vend.Ei nad muutu...
 
jaanika 10. detsember 2003, kl 10.18
mina olen abielus olnud kaheksa aastat.ja minu mees oli samasugune. kui millegi peale pahaseks sai siis vaikis. lõpuks hakkas üle viskama . kui hakkas vaikima siis ütlesin mis vaikid ega see ei aita. tuleb kõva häälega välja ütelda mis viga muidu kannatan mina. see on nüüdasks juba minevik ei vaiki enam ja suhtleb lahutada pole kül kohe vaja rääkima peb teineteisega.
 
sally 12. detsember 2003, kl 11.36
mina olen ka seda meelt et rääkida on vaja.Lahku jõuab alati minna.Palju probleeme tekitabki mitte-rääkimine.
 
grupp 17. detsember 2003, kl 06.27
Tere
Lugesime Suure huviga Teie poolset muret, vaatamata mitmekordsele lugemisele ei saanud vaga tapselt aru, kuidas moistate, et skandaal on suur??? Oleme ise erinevatest soodest siin, aga vaatamata hulgalistele sobradele tuttavatele ei julge me kull vaita, et keegi vaga enda teada hoiaks kui miski ikka narvidele kaib.
Kas olete proovinud lihtsat viisi selle lahendamiseks, akki suhtleks inimesega! Alguses on kindlasti raske, aga kui puuda selgeks teha, et miski ikka vastu karva kaib ja see ka ara kirjeldada, kuigi tapselt aru ei saa mis see on siis kaks pead on ikka rohkem kui uks pea(kas toesti(uskumatu))!

Selle soovituse kirjutamisel osalesid

uks naine ja kaks meest

Naine kandis kandavat rolli ja koik on juba abielus sellest seltskonnast
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!