Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Beebi
rinnapiim
 
Jänks 26. november 2003, kl 14.57
Tere, mul on üx küsimus, ma toidan oma last rinnapiimaga-lüpsan välja ja annan pudelist.Kuid jõulud on tulekul ja ma sooviks ka süüa kõike, mis ei ole soovitav süüa ja juua veini.Kas see võte on õige, et ma viskan siis rinnapiima minema ja annan lapsele hippi?Andke palun nõu,aitäh.
 
sinisukk 26. november 2003, kl 15.30
ehk pead need ühed jõulud ilma veinita vastu? need on ju ainult paar päeva, aga lapse jaoks on rinnapiim väga kasulik. ja üks klaas vahel harva ei tee (väidetavalt) lapsele midagi. mina isiklikult küll ei annaks kunsttoitu, seda enam, et minu oma nt ei võtnud üldse vastugi, kui ükskord oli vaja kauem ära olla, ei maitsenud vist. ja kui midagi hirmsasti süüa tahad - shokolaadi vms, siis söö hästi vähe ja vaata kuidas see lapsele mõjub. võibolla talle ei mõjugi.
 
karilin 26. november 2003, kl 16.01
mina andsin küll pudelitoitu lisaks, üldse ei kahetse. endal enesetunne palju parem ja pole nagu vangis ka, et kogu aeg pead oma tissidega kohal olema. tükk aega andsin nii,et rinnapiima ja pudelist sai juurde,kui vaja. annan tuttelit.kui vana laps on?
 
elly 27. november 2003, kl 11.09
Ka külmutada saab.Mine perekooli lehele seal sellest juttu.
 
xxx 28. november 2003, kl 17.19
nii käibki jah, et viskad piima minema ja annad hippi. Ja see paar päeva võib laps samahästi hippidieedil olla, ei juhtu midagi hullu. Ma teen samamoodi, paar toidukorda päevas saab hippi. Nii saan endale pikemaid äraolekuid vajadusel lubada ja muidugi korralikku ööund (hipp nimelt seedib kauem ja laps ei taha öösel süüa). Tissivärk on muidu tore küll, aga siis istud teinekord ka 24 h titt tissi otsas ja ei saa pissilegi. Jõudu, muidugi kõigile neile, kes imetamisehullust põevad.
 
Minuke 03. detsember 2003, kl 17.24
No aga varu siis sygavkylma rinnapiima, kui juba välja pumpad siis osta aga säilituskotid ja kogu.
Säilib sygavkylmas, kuni 3 kuud.
Saad ise syya , juua mida tahad ja lapsele ka piim olemas.
 
2x ema 13. detsember 2003, kl 22.35
Aga miks sa välja lüpsad ja pudeliga annad, kui nagunii rinnapiima kasutad?
Otse rinnast on lapsele rõõmsam ja muidu ka piima taastootmiseks tõhusam. Anna hippi kõrvale kui tahad, kuid see, mis rinnast võiks ka otse imeda.
 
neiu28 22. detsember 2003, kl 14.15
mina annan oma lapsele rinda ja ka tuttelit ja lapsel on köht täis ja rahulik ja öösiti ma ei anna talle süüa,laps sai 3kuuseks ja kaalub 5200kg ja pikkus56cm.
 
**** 27. detsember 2003, kl 21.32
minu poeg oli 3kuuselt 9230g ja pikkus 65 toitus ainult rinnapiimast.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!