Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Beebi
laps magab pea kuklas
 
head 27. november 2003, kl 11.59
Ei teagi, kas see on mure, aga palun vastake, kes teab, on see normaalne või on tegemist mingi haiguse tundemärgiga. Laps magab hästi, kui ta on pea kuklasse ajanud ja magab nagu look. Hingamisraskusi ega nohu ei ole.
 
piuks 27. november 2003, kl 13.22
kui vana sinu laps on? minu teada magab beebi siis pea kuklas kui tal on lihaspinge. siis aitab massaaz,ujumine või võimlemine. küsi oma perearsti käest tasuta võimalusi.
edu teile!
 
madu 27. november 2003, kl 19.53
olen kuulnud et mingi teatud kuudeni pidi see normaalne olema.minu laps magas ka algul nii.nüüd 7 kuune ja magab normaalselt
 
õnne 28. november 2003, kl 21.10
Minu poiss magas ka imikuna pea kuklas, ei olud tal viga midagi.
See pidi beebidel jah tavaline asi olema.
 
kiisu24 29. november 2003, kl 21.43
see on täiesti normaalne ses´t kui mu laps oli samas vanuses siis ta magas sama moodi. nüüd on ta 1 a saitsme kuune ja nüüd ta magab täiesti ilust
 
b 09. detsember 2003, kl 02.13
poole aastani magavad paljud beebid niimoodi. minu tüdruk oli kõva magaja üldse, kartsin ka, et jääb kangeks, ei midagi, praegu sirge ja pikakaelaga kaunitar nii, et pole asigi, ära muretse, küll varsti ennast sirgu ajab
 
hvtyytus 30. detsember 2003, kl 09.42
Nii väikese lapse puhul muretsemiseks pole veel põhjust. Kuid asendit tuleks jälgida edaspidi küll. Pea asend magades mõjutab lõualuude kasvu. Areneval lapsel on võimalik lõualuude kasvu ise suunata. Kui alalõug väike, siis pea kuklas magamine soodustab viimase kasvu, kui suur, siis ei tohiks lasta lapsel sellises asendis magada. Täpsemat infot selle kohta peaks oskama anda lastestomatoloog või ortodont.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!