Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Beebi
5 kuune ei maga
 
unine 01. detsember 2003, kl 13.37
mul 0n tore 5 kuune plika.kõik on muidu kombes aga ta on otsustanud öö ja päeva ära vahetada.eile öösel sain kell 5 magama sest ta oli otsustanud nii kaua mängida.kui ta enne voodisse panin siis naerab aga kui tule ära kustutan siis natuke aega askeldab omaette ja siis hakkab jorisema.ma ei saa öelda et ta vähe magab sest kõik oma magamata öö une teeb ta päeval tasa ja korralikult tõuseb üles alles kell 5-6 õhtul.vahepeal on ainult tund aega üleval .mängib ja sööb ja siis on nii väsinud et kukub kokku ja magabki viieni välja.laps on kogu aeg heas tujus ja kasvab ilusalt aga ema isa kukuvad kokku.kui ta hommikul lihtsalt üles ajan ja proovin ära väsitada siis tema lihtsalt magab.andke nõu mida teha ja kuidas ta päevaplaani muuta või kui kellelgi on sama probleem olnud siis kas ta kasvab sellest välja?
 
üks emme 01. detsember 2003, kl 13.56
minu 2-ne poja siiamaani on öösel 3-6üleval,üritan mitte välja teha ega siin muudmoodi saagi kui sellest kasvab välja
 
unine 01. detsember 2003, kl 14.04
to üks emme
no niisugust vastust ma küll loota ei soovinud.lugesime su vastust vaatasime mehega üksteisele otsa ja nutumaik tuli suhu.edu sulle.sa oled üks tubli emme
 
ka viiekuuse plika emme 01. detsember 2003, kl 19.24
Meil tudus ka siiani normaalselt. Nyyd moned ööd ärganud kella 3 paiku yles.tahab mängida ja naerda ja siis läeb tunni pärast tuttu tagasi. Teil muidugi hullem variant. Nii palju kui olen tuttavatel kel kogemused olemas kysinud,siis vastavad,et see vaid lyhike periood selline.Mine sa vota kinni...
Lugenud olen et reziimi voib ise kogeata ära rikkuda kui lapsel
olnud liiga ärev päev nt. Hoopis teised mängud voi inimesed voi käisite kuskil väljasoidul.Koik vois olla ilus ja korras,aga laps oli sundmustest nii ärevil et ei suutnud uinuda ning hommikuks alles rahunes.Titadele ju rohkem polegi vaja reziimi muutuseks.
Motle nuud,mis on tema tavapärased unerituaalid.Tee neid ikka igal ohtusel kellaajal enne tudusse minekud.kui ta on päeval ärkvel.siis mängi temaga selliseid mänge,mis on tema lemmikud. Ehk nii tajub ta koige paremini kuna on aktiivne aeg ja kuna peab tududma.Ah ja se ka veel et päeval eredat valgust ja öhtul tuba hämaraks.Tean,et siis tuleb endalgi uni ,aga peab kannatama.Kui he issi,siis saab ju teha vahetusi.
Yleväsitamine pole hea mote,sest lopuks voib minna nii,et ta ei söö ei maga ja on nagu kisakori. Kusige apteegist sellist rahustavad teed,mida imikudki voivad juua peaks aitama uinuda.
Edu ja olge tugevad
 
monika 03. detsember 2003, kl 00.38
selles vanuses beebile saab juba ise natuke rutiini õpetada. ära lase last päeval liiga kaua magada. lase tal uinuda, aga võta u 1 tunni järel üles. suuremad lapsed võivad ka poole tunni kaupa magada. iga kord kui ta jälle väsinud on (tavaliselt iga paari tunni järel), siis luba tal magama jääda, aga vaata kella. see on täiesti lubatud. muidugi on ju ahvatlev lasta päeval kaua magada, et saab ise muid asju teha, aga see maksab öösel kätte. teiseks katseta õhtuste tegevustega, st riiete vahetus, söötmine, vann vms. öösel ära last võimalusel voodist välja võta, ainult et vajadusel sööta. ja proovi lapsega päeval väljas käia, see annab õhtul parema une ja eristab päeva ja ööd. päeval olgu laps valges toas ja olgu tegevust, öösel hämaras ja rahus. magama pane laps iga õhtu samal ajal. lõpuks- last ei tohi ka üle väsitada, lühikesed unepausid päeval tagavad ka öösel hea une. proovi, aga ära alati näpuga järge aja, vahest on ka beebidel oma tujud, tahavad ekstra lähedust ja lohutust, siis võid ikka eradneid teha. jõudu!
 
üks emme 06. detsember 2003, kl 16.45
to unine:nuta jah natuke oma mehe najal teid ju mitu ja pealegi ei saa sa suurt midagi teha kui laps tahab magada tuleb tal seda lasta teha oma mure kui rewziimi ei pea ja tahaks sulle öelda seda et sul pole mingit õigust mulle halva maiguga kirja saata,kui sa ei tea põhitõdesid lastekasvatusel
 
to:üks emme 06. detsember 2003, kl 19.08
Võib-olla peaksid siiski proovima oma 2 aastase poja õigel ajal magama saada. Siis oleksid sul närvid korras ja äkki taastuks ka huumorisooneke.
Unise vastus sinule oli küll kõike muud kui halva maiguga. Nimetas sind veel tubliks emmeks. Mine maga ennast välja ja siis loe uuesti.
 
unine 06. detsember 2003, kl 20.25
kallis üks emme.
vastupidi sinu arusaamisele ei taha ma kohe kindlasti sulle halva maiguga kirja saata.olin hoopis tänulik sinu vastuse eest.ja samuti tänan kõikki teisi kes on vaevaks võtnud vastata.arvan endiselt et oled üks tubli emme.peale selle tahan kinnitada et peame reziimist igati kinni ,kuid laps on see kes reziimi paika pani.päeval magab -öösel üleval ja usun samuti et kui laps tahab magada siis peab tal seda teha laskma.
 
üks emme 07. detsember 2003, kl 16.41
ma väga vabandan kui sain valesti aru,aga olen nagu emalõvi oma poega puudutavatest asjadest sest ta on ainus asi maa peal mis on mul jäänud-issi sai surma enne kui poja sündis,ja näiteks kui poja ööse üleval on ei tee välja sellepärast et siis on veel väikenegi võimalus et ta magama saab-kui ma hakkan tast välja tegema siis ta ei lähegi tuttu(olin muide 4,5 kuud täiesti sombi sest gaasivalud olid pojal kohutavad)muidu on tubli mees sööb ise,käib potil ise,räägib peaaegu lausetega ja muidu tubli(ainult see magamise värk on veel kujunematta)
igal-juhul VABANDAGE
 
unine 07. detsember 2003, kl 17.38
juhtub.igal juhul jään enda arvamuse juurde et olete üks tubli emme.mul on kahju et te seda kõike (nii head kui halba )üksi peate kogema.kuid väike mees on teil tubli küll.edu teile
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!