Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Beebi
Müüa tuttuus Apollost ostetud beebiraamat "Esimesed eluaastad"-Kiire!
 
Helen 06. detsember 2003, kl 22.16
Tere,
Müüa Apollo raamatumajast esimesel detsembril ostetud beebiraamat "Esimesed eluaastad". Raamat mõeldud pisitüdruku jaoks. 96 lehekülge, kõvad kaaned, väga ilusad kaunistused nii kaanel kui kaante vahel. Raamat hõlmab põhjalikult kõike alustades esimesest pildist, esimesest käejäljest, esimesest juuksetukast, ristsetest jne. lõpetades kuuenda sünnipäevaga:). Ostetud hinnaga 112.- Raamat on täiesti tuttuus, peale ostmist pole kordagi kilekotistki välja võetud, tsekk on alles ja olemas.
Põhjus, miks müün, on nimelt selline, et ostsin selle oma peagi sünnitavale sõbrannale kingiks, eile aga käisime koos raamatupoes ja jutu käigus selgus, et talle meeldiks üks teine raamat hoopiski rohkem. Niisiis tahangi selle ära müüa ja teise osta. Asjaga on väga kiire! Kui huvi on, kirjutage, võin raamatust ka põhjalikumalt rääkida. Ahjaa, müün hinnaga 100.-
 
Helen 06. detsember 2003, kl 22.19
Apollo kodulehelt on ka raamatust pisut juttu: http://www.apollo.ee/product.php/0810365
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!