Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Beebi
tital ultraheli
 
m 29. november 2004, kl 19.09
minu 11 kuune laps on hakanud pead väristama(u nii nagu endal oleks külmavärinad)ja helistasin arstile ja arst tahab et ma läheksin ultraheli tegema.ma nii jubedalt kardan et see võib midagi jubedat.kas kellelgi on midagi taolist olnud?
 
m 29. november 2004, kl 20.41
tahtsin täpsustada et aju hakatakse uurima.
 
karin 29. november 2004, kl 23.15
minu lapsele tehti pea ultraheli sii kui ta oli 3kuune. see pole jube. ära karda. kui lähed siis võid lapsele kas mõne mänguasja või luti kaasa võtta. laps on seal üsna rahutu ja võib ka nutta aga midagi hullu pole.
 
saara 30. november 2004, kl 14.57
see võib olla lihtsalt lihastoonus või ongi külmavärinad.mul pisipõnn oli ka alles haige,kui palavik tõusis siis olid sellised külmavärinad et laps lausa rappus.ega see teadmatus kergem pole,kui tead mis lahti saad juba aitama hakata.hoian pöialt et kõik hästi oleks.jõudu ja julgust sulle.
 
Kikukas 27. november 2021, kl 22.32
Teemaalgataja, mis oli diagnoosiks? Seisan sama asja ees ning mure suur. Tänaseks on põnn juba suureks sul kasvanud :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!