Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Beebi
Hammaste tulek
 
Kats 04. jaanuar 2005, kl 15.38
Oleksin väga tänulik kui keegi jagaks oma kogemusi sellest kuidas lapsel hambad lõikusid. Kas tulid suure kisaga? Kas on võimalik seda valu veidigi leevendada? Tänan ette kõiki kes vaevuvad vastama!
 
Jannuke 04. jaanuar 2005, kl 15.48
Minu tütrekesel hetkel suus 7 hammast. Siiamaani pole nad just suure kisaga tulnud, lihtsalt vähehaaval. On ta olnud küll tujukam ja veidi rahutum, kuid põrgulärmi pole teinud ja õnneks pole veel ka palvikku olnud. Kuid kui lapsel on väga valus siis apteegis müüakse Calgel ja Kamistad gel. Need peaksid aitama võid ju apteegis müüjalt ka küsida nemad oskavad soovitada.
Edu sulle...
Jannuke (10,5 kuuse tütre ema)
 
merle 04. jaanuar 2005, kl 19.38
minu aastasel lapsel on suus 6 hammast ja kõik on tulnud kahe kaupa ja pole üldse kisa olnud.lihtsalt on olnud 39 palavik ja siis oleme pannud küünla ja hommikuks on kõik korras olnud.ja on tõesti olemas calgel ja kamistad gel.ise pole pidanud üldse kasutama.aga sõbranna kiidab kamistad geeli.
 
Altair 05. jaanuar 2005, kl 16.41
Meil hakkasid hambad tulema 5-kuuselt, hetkel on poja 11-kuune ja hiljuti tulid 7-s ja 8-s hammas korraga. Esimese hambaga oli nii, et enne ei pannud tähelegi kui ta mind käest hammustas. Teiste hammastega on olnud pisike palavik aga mitte midagi maailma kõigutavat. Kui aus olla, siis mina ei avasta kunagi lõikuvat hammast enne kui see juba väljas on, sest poja käitumisest küll seda välja ei loe.
 
krissu 06. jaanuar 2005, kl 12.40
OO jaaa kui hambad tulevad see lihtsalt kohutav istud 3ööd vähemalt üleval,ja ega ei aita mingid geelid ega midagi.Soovin edu sulle hammaste tulekuga.Ette soovides K.T :)
 
Marika 08. jaanuar 2005, kl 11.15
Tere Kats...

Minu poja oli 9 kuune kui tal esimene kiku ennast ilmutama hakkas.Kartsin kohutavalt,et nii,nüüd hakkab siis kisa peale ja unetud ööd samuti.
Aga meil läks nats teisiti.Nuttu küll polnud aga selle eest lõi kõrge palaviku üles.Ja kõht oli mõne hambaga lahti.Muud hullu polnud õnneks midagi,ise kartsin hullemat ja pabistasin rohkem kui oleks vaja olnud.
 
sirle 19. jaanuar 2005, kl 00.40
minu pojal tuli esimene hammas 3kuuselt ja suure kisaga ja teine ka kohe järgi.Aga 5kuuselt avastasin tal neli hammast korraga tulemas ja need tulid kisata.Olen kuulnud et alumised hammbad on valusamad.Kuid hiljem tuli veel üks hammas alla ja see küll eriti valus vist ei olnud kuna kisa polnud.Nüüd saab poja 7kuusek ja 7 hammast suus.Kui lapsel hakavad hammbad tulema ilastab ta väga palju ja närib kõiki asju mis ette jääb.Loodan et teil lapsega nii läheb nagu minul, sest öösiti ma ülal ei pidanud olema tema valuga,see valu on ainult korra.
 
minna 09. november 2005, kl 08.18
oleneb lapsest,minu laps on väga jonnakas,kunas kahe poole kuuselt tulid hammbad ja nüüd on 4 kuune ,tulevad ülesse 4 hammast korraga on ikka seda jonni küllaga,aga ärge ostke lapsele hammaste vastast kreemi mida müüiakse,sest minu lapsele see ei aita ja ka arst ütles et see ei ole kõige tõhusam vahend(selle nimi on kamistad keel)raha raiskemine....ag aitab ka mesi,kui teda veidi määrida igemete peale....
 
poja ema 17. august 2014, kl 22.10
Proovida ju võib, ei ole reegel, et kui ühele ei aita, siis teisele ka mitte. Mõnele ehk aitab ja sinna ei saagi midagi teha. Osad on väga tundlikud hammaste tulekuga.
Minu poiss sai 4. kuuseks just ja 3. kuuselt juba ilastas ja näris rusikaid ja jauras.
Nüüd aga lausa nutab ja röögib nii, et pisarad väljas. Haarata ta veel ei oska et oskaks närimisrõngast käes hoida, mängin ise sellega tema suus. Luban närida oma sõrmenukki ja kasutan ka Calgel'i. Midagigi ehk kuigi eks see valu ole ikak tugevam kui geel. Nii raske vahel teda vaadata. Öösel on ok aga päeval kohati ikka väga raske :(
 
Merike Trestip 13. oktoober 2014, kl 14.52
Minna, mesi on üsna tugev allergeen muide ning see ju ei ole mingi näitaja, kui Teie lapsel Kamistad geel ei toimi sihipäraselt. Meie tirtsule on see aeg-ajalt küll abiks ja leevenduseks olnud.
 
arvamus 14. oktoober 2014, kl 12.46
Kui beebil hambad tulevad,pane vankrisse ja kiiguta,kui muidu ei jõua nuttu kuulata!!!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!