Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Beebi
Lapsehoidja Pärnus
 
Grape 28. veebruar 2005, kl 14.01
Tere
Otsime oma pooleteiseaastasele tütrele Pärnus (Oja tänava lõpus) hoidjat. Maksimaalselt läheb hoidjat vaja neljal päeval ja minimaalselt kahel päeval nädalas. See on sõltuvuses meie issi töögraafikust. Tööaeg oleks 9.30 - 17.30. Palgas lepime kokku inimesega personaalselt.
Tüdruk on suhteliselt energiline, see tähendab seda, et ta lihtsalt ei luba väga paigal istuda. Aga ta on ka maru lõbus ja sõbralik. Raske teda hoida ei ole, kui endal energiat ja lapsemeelsust on.
Niisiis kui siin on keegi, kes teab kedagi (olgu noor või vana) kes on huvitatud lapsehoidmisest Pärnus siis saatke info meilile ja vastan kiiresti! Aitähh.
 
tupsu 01. märts 2005, kl 00.07
olen oma kohe nelja kuuseks saava tütrega kodus. kas sobib,kui mul omal ka laps on? palju minimaalne palk on,mida pakute? elame päris oja lähedal
 
Maria Skripitsona 18. detsember 2014, kl 18.46
Kas on pakkuda mõni vaba koht noorele ja entusiasistlikule suure lastehoidmis kogemusega. Kodus on mul kaks väikest venda(Viktor 7 a, Oleg 2a. ) ja noorem õde ( Anna/Liisa 13 a.), kelle järele ma tihti vaatan ja nendega mängin. Samuti olen hoidnud ka peretuttavate lapsi. Mulle meeldib lastega tegeleda ja sellepärast otsin omale põnevat tööd sellel alal.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!