Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Beebi
Rinnapõletik
 
Mina 28. november 2006, kl 17.29
Eile kirjutas arst mulle antibiootikumid. Nüüd enam rind eriti ei valuta, aga rinnal on selline punane laik, hakkasin siis piima välja lüpsma ja avastasin et ühest juhast tuleb sellist venivat ja paksemat ollust, mis on piima värvi küll aga jääb nagu rinna külge rippuma kohe selline peenike "ussike". Kas see on normeaalne et rinnapõletiku puhul nii on? Või peaksin uuesti arsti juurde minema?
 
kaire 28. november 2006, kl 17.54
minul tuli ka neid pisikesi "ussikesi", arvan, et see on sellisel puhul normaalne, ise soovitaks kindlasti kapsalehti(ülihästi aitab) ja kui pesemas käia, siis sooja vett peale lasta, muidugi peab rinna hästi tühjaks lüpsma. edu teile
 
nr73 29. november 2006, kl 09.40
hea ,et see sul välja tuli.mul tuli rinda selline kõva tükk,palvik ja hirmsasti valutas.hakkasin ka hambad ristis välja lüpsma,kuigi soovitati last rinnale panna.see oli nii jube valus,et lüpsin ise.ja selle punase laigu all oligi see kõvem tükk.sellele kergelt surudes lüpisin,kuni hakkas mäda välja tulema(kollane).kui selle kogu aeg välja lüpsin kadus põletik ja valu ära.aga jah kapsaleht aitab ka väga hästi.
 
K 29. november 2006, kl 11.52
Ja kampriõli ka,ainult hais tahab ära tappa.
 
M 06. detsember 2015, kl 11.02
Kui tihti lüpsasid tühjaks???
 
Häkker2 30. jaanuar 2024, kl 22.03
Mde ole parem

Lugupeetud
Läänemaa ühisgümnaasium
Martina Martinson
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!