Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Beebi
venitusarmid :S
 
kurb 07. veebruar 2007, kl 16.12

mul on terve kõht jalad ja rinnad venitusarme täis -aasta tagasi sünnitasin last ... mõtlesin et kaovad ära ega midagi :(
olen kasutand spetsaalseid kreeme aga ei midagi :S

nii kole on ikka suvi ka tulekul teve keha on lillaid triipe täis:(
kas nad jäävadki nüüd eluks ajaks ? kas on võimalik nendest lahti saada? vist mitte selinne tunne mul :(
 
z 07. veebruar 2007, kl 16.20
su tunne on õige,armid lähevad lihtsalt valgeks
 
eh 07. veebruar 2007, kl 16.26
kas sa raseduse ajal ka kreeme kasutasid?
ega nad enam vist päris ära kao, aga kreemita ikka edasi - hullemaks ei tee ja on lootus, et natuke ikka vast aitab. on ju selliseid ka mis venitusarmide hooldamiseks.
suveni ka pisut veel aega
jõudu
 
kurb 07. veebruar 2007, kl 16.39
kasutasin küll raseduse ajal kreeme aga lootusetu...
 
sandra 07. veebruar 2007, kl 17.09
kui see sind lohutab, siis ma olen ka kenasti lillatriibuline, jalad ja kõht eriti. samas leian, et tühja kah, olen piisavalt vana küll, et ei pea enam perfektset modellivälimust taga ajama. kuigi jah... koledad on küll :(
 
killu 07. veebruar 2007, kl 17.30
minul ka venitusarmid - jalgadel, puusadel ja rindadel.. jama lugu :S algusest peale kreemitanud ja puha.. kõht õnneks sile, puusa ja rinnaarmid katavad bikiinid ära aga jalaomasid küll mitte..
 
karvik 07. veebruar 2007, kl 17.38
aga kuhu need jala-armid teil tulevad? kas siis jalad läksid paksuks ja sellepärast tulid v?
ja siis seda ka veel, et kreemi palju tahad, kui ikka on ette määratud need armid tulema, siis sa need ka saad. ei aita ükski imevahend. ja muide see on ka pärilikkusega seotud. minul ema-liinipidi pole ühelgi naisolevusel arme ja loodan ise ka mitte saada. nädalaid 25 ja VEEL ei ole!
 
karvik 07. veebruar 2007, kl 17.39
kekkan küll, aga samas veenilaiendite vastu ma ei saa:(((
 
ki 08. veebruar 2007, kl 09.28
kuskil salongis minu meelest voimalus neid arme laseriga eemaldamas käia.. aga sealgi ysna kaua lä´heb et
 
k 08. veebruar 2007, kl 12.06
ei kao nad kuskile,mul emal on nad täitsa alles ja sellise koledad valged,mina sündisin 20a tagasi ....nii et.õnneks mul endal pole ühteg peale lapse saamist
 
Miili 08. veebruar 2007, kl 12.45
Kui ma olen 2 kuud imetanud ja rinndadel ei ole arme tekkinud,
kas on võimalik et neid on alles peale imetamist näha
 
k 08. veebruar 2007, kl 18.02
miili ei usu,neid ikka kohe näha,sõbrannal küll
 
kosmeetik k 08. veebruar 2007, kl 18.08
striiade teket soodustavad pärilikult nõrk sidekude ja kiired hormonaalsed muutused organismis, mis muudavad sidekoe hapraks(rasedus, puberteet,antibeebipillid). samuti kiire kaalu tõus ja langus. striiadest kahjuks päris lahti enam ei saa, kuna rebenenud on tegelikult sidekude, mitte nahk. küll muutuvad nad ajapikku heledamaks ja paistavad vähem silma. striiakreeme kasuta ikka edasi,sest need hooldavad nahka,tõmbavad striiad kitsamaks ja ennetavad uute teket. striiade välimust saab parandada ka ilukliinikutes pakutavate teenustega. kui striiad on väga laiad tuleb abi otsida ilukirurgiast. et hoiduda raseduse ajal tekkivatest striiadest hakkake kohe kasutama weleda rasedusaegset hooldusõli(minul andis parima tulemuse. olen soovitanud klientidele, sõpradele ja ka nemad on rahul). vältida tuleks ka liigseid veeprotseduure, kuna vesi kuivatab nahka. hooldust peab jätkama ka sünnitusjärgselt,kuna organismis toimuvad veel hormonaalsed muutused ja kaalulangus.
 
killu 08. veebruar 2007, kl 18.54
jalgadele tulid säärte külgedele.. puusast allapoole umbes 10 cm ja armid umbes 15 cm pikad..
 
kosmeetik k 08. veebruar 2007, kl 19.00
kas armi läbimõõt laiuselt 10 cm ja pikkus 15 cm?
 
kosmeetik k-le 08. veebruar 2007, kl 22.51
Puusa nukist 10 cm alla poole, kirjutas killu.
Õpi lugema või siis kasutama aju.
 
hmm 08. veebruar 2007, kl 23.08
Armid häirivad ka mid, eeskätt just oma mehe ees. aga mul on laps juba 10 kuud vana ja ma ei muretse enam oma armide pärast, mees pole mind selle pärast maha jätnud.
Miks muretsevad naised oma armide pärast nii meeletult, kui nei KINDEL MEES kõrval on, miks nad üritavad nii paaniliselt teiste meeste ees ilusamad olla, kui nad on? Ju neil pole siis midagi NII KINDEL mees kõrval...
Ja nad said ju LAPSE, oma enda LAPSE, kas see pole siis see kõige olulisem, mille üle rõõmustada. Allt ju tutt ka välja veninud, miks keegi seda väiksemaks ei lõika :) See ju veel rõvedam, kui seksi ajal kõik plurtsub ja luriseb :)
 
kurb 09. veebruar 2007, kl 10.53
kle mis see mees siia puutub ,endal ju hea tunne kui keha on ilus ilma armideta- kui sa näeks tõesti milline mu keha on nendest armidest -- jube jube lihtsalt - suvel on mark randa minna :S aga seda tutti küll keegi ei näe ju :)
 
to-hmmm 09. veebruar 2007, kl 15.44
Räägi ennda eest, mis asi sul plurtsub
 
kurb 09. veebruar 2007, kl 16.42
:D täpselt
 
mütsike 09. veebruar 2007, kl 22.34
mul kah ikka venitusarmid mureks, alt pole midagi viga... ja kui olekski...
Käid sa, hmm, tihti püksata ja harkis jalu rannas, et seda rohkem piinlikuks pead teiste ees!??
 
nelladella 10. veebruar 2007, kl 00.50
oleneval armidest, aga paremaks saab need LPG abiga, pane otsingusse, päris paljud salongid teevad seda, nähtamatuks ei tee, aga läheb paremaks küll!
 
:( 11. veebruar 2007, kl 12.55
Ma sain teismelisena puusadele venitusarmid. Kas siis nüüd võiks arvata, et saan neid rasedusega kõvasti juurde? Hetkel rase ei ole. Need mis praegu on, ei häiri mind. On kellegil kogemusi sellega, et olid enne ja mis pärast sai?
 
lily 11. veebruar 2007, kl 13.42
Mina ka teismelisena armid sain.Rasedana mõtlesin, et ega juurde ei tule.Ei tulnud kuni viimase kuuni ja siis oi, oi, oi.Praeguseks tita käes ja kõht rikutud.Kõhu armid randa minnes saab peita trikoo alla, aga mida reite armidega peale hakata.Ja see kreemitamise jutt on ikka täielik jama.
 
hmm 11. veebruar 2007, kl 14.26
Üks kirjutas siin mulle vastu, et mis tunne mul endal oleks rannas käia teiste ees, kõht arme täis :)
see tähendab ju ikkagi, et siin ei ole jutt mitte enda heaolust vaid teistele meeldimise vajadusest.

Tesest küljes (kui mõeldakse enda enesetundele, iseenda jaoks) saan ma aru, sest minu kena kõhuke on ka nüüdseks peale sünnitust kenasti kriimuline, nagu kasside kätte oleks jäänud, kintsud ka... Aga ma sain lapse ja ma pean seda palju olulisemaks, kui neid kriime - need on uhkusekriimud!

Neid naisi on ääretult vähe, kellel nii rinnad kui kõht samasuguseks jäävada nagu õndsas teismeliseeas.

Need armid KÄIVAD asjaga kaasas. Täpselt nii nagu üldeskasvamisega käib ka rindade kasvamine teismelise eas - sinna pole mitte midagi parata, pääsevad vaid üksikud.

Kreemidega saab asja varjata ja veidi parandada, kuid täielikult ära võtab sellised asjad ilukirurgia.

Kasvage suureks, te olete naised ja nüüd nutate kriimude pärast. Mis on olulisem - laps või paar armi? Kas te vahetaksite lapse oma endse keha vastu? Kui ei vahetaks - no mis te siis vingute. Kui vahetaks, siis ise teate ju kes te olete...
 
hihihi 13. veebruar 2007, kl 11.03
kle hmmm mida sa siin võrdled last ja arme ? kasva ise suuremaks kui sellist pada ajad siin......
iga naine tahab olla ilus enada ja teise jaoks !!!!!!!!!!! mõni naine lihtsalt sellest ei hooli ... mõtleb et kõik laps on olemas mees on olemas ja nüüd võib kole olla :D
 
hmm 13. veebruar 2007, kl 23.06
Mina olen enda arust piisavalt ilus, loomulikult ilus, mitte kirurgiliselt ilus, ma ei leia, et triibud kõhul võivad mõjutada minu elukvaliteeti niivõrd, et noa alla roniks.
ma ei arva, et on lapsik, mitte soovida endale d-korve silikooni näol või siis juuksepikendusi, kuna ise kasvatada ei oska, et piisavalt pikana kenad ja elujõulised välja näeks :)
ostke trikoo, kui kõhtu häbenete :)
 
mina 24. veebruar 2007, kl 20.41
ja siis muidugi trikoos käime ringi ka magamistoas!!
muidugi ega mees kohe nende armide pärast maha ei jäta ...aga tema jaoks tahax samamoodi olla ilus ja võluv...mitte nagu peksa kassi käest peksa saanud!
ise alles sünnitasin 3 nädalat tagasi...ja rasedusega neid kriime ikka tublisti tulnud...tagumik,kintsud ja ka kõhu peal mingil määral!ja ysna laiad ja koledad..aga vaikselt juba lähevad heledamax ja ei torka enm nii silma nagu varem!!
 
poja emme 02. märts 2007, kl 23.19
kas kellegil on kogemusi LPG protseduuridega? teeb see siis armid vähem nähtavaks? olen loomult tõmmu ning armid on veel rohkem silmatorkavamad kui vb veidi heledama nahatooniga noorel emmel....:(((
 
Pilleriina 21. mai 2018, kl 15.44
Venitusarme saab eemaldada nt laseriga. Laserravi arsti artikkel venitusarmidest ja nende eemaldamisest:
http://vita.ee/teenus/laserravi/venitusarmid/
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!