Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Beebi
öö ja päev on sassis
 
Sireli 02. jaanuar 2008, kl 10.59
Mul selline mure. Tütreke 2 kuune.Päeval magab tundide kaupa.Öösel ei maga üldse,või magab poole tunni kaupa ja siis tund-poolteist üleval ja jälle pool tundi magamist.Ja nii kuni kella seitsmeni hommikul.
Mida teha , et laps saaks öö jälle ööks ja päeva päevaks?
kas kellelgi on sellist probleemi olnud ja mis te siis tegite?
 
ema mitmele lapsele 02. jaanuar 2008, kl 11.43
Magad päeval koos lapsega.
Nii väikest sa ümber ei harjuta.

Muidugi proovid: vann õhtuti, tuduriided, öösel tuba jahedam ja hämar, öösel temaga ei räägi, kui pole kakanud mähet ei vaheta jne st põhimõtteliselt ei tegele va söötmine ja seda ka vaikides
päeval masseerid, võimled, räägid, laulad, paned kõhuli jne jne
 
Judith 02. jaanuar 2008, kl 11.53
Olen eelmise postitusega nõus.
Proovi tõesti temaga päeval rohkmem tegeleda ja uneaega tasapisi edasi lükata.Ilmselt võtab see kõik aega, aga küll tasapisi kõik korda saab. Vannitamine õhtul on samuti hea soovitus. Ka meie väldime öösiti igasugust rääkimist.
 
ki 02. jaanuar 2008, kl 12.21
kui laps päeval magab siis ärge olge kodus vaikselt vaid tee korista jne et laps harjuks et päeval on myra.. ära pimenda laps magamisruumi... yrita teda rohkem yleval hoida jne....
 
gia 02. jaanuar 2008, kl 16.12
pikema üleval hoidmisega peab ettevaatlik olema, sest ei ole "hullemat" last, kui üleväsinud laps. maga päeval temaga ja ärkveloleku aega proovi samm-sammult pikendada.
 
gp 03. jaanuar 2014, kl 01.13
Tere mida teha mul on poeg peagi saama 1.6ak ja uneaeg täitsa sassis magab lõunani lõunat varem kui kell pool kuus õhtul ei maga ja magama jääb õhe kahe ajal öösel ja nii juba pikkemat aega olen hoidnud teda üleval ka ilma lõunat magamatta ja siis kell 9voodise pannud magab kolmtundi tõuseb üles ja enam magama ei jää jonnib kui voodist välja ei lase???
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!