Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Beebi
Sissekasvanud küüs
 
ma 20. veebruar 2008, kl 11.15
Kas teie pisikesel on olnud seda muret, et varbal on küüs sisse kasvanud. Meil see mure ammu, pole nagu varem tähelepanu pööranud, sest olen kuulnud et kasvab ise välja. Nüüd on aga läinud punaseks varvas. Arst andis küll kreemi, aga kas see ikka aitab. Kas olete ka kirurgi poole pöördunud?
 
miia 20. veebruar 2008, kl 13.06
sinna ei saa eriti midagi teha...proovi väike vatitükike sinna küüne alla panna...siis ei tee küüs varbale vähemalt haiget...ja kui ei seisa see seal, siis plaaster ka peale...endal tegin ma nii...
 
kaa 21. veebruar 2008, kl 09.32
meie ikka määrisime seda fucidin (vist oli nii see nimi) kreemi ja lihtsalt ootasime, algul ei läinud nagu sugugi paremaks ikka oli varbake punane ha hästi paistes, aga aja möödudes läks ikka paremaks. varvas tuleb kindlasti peale rohu panekut plaastriga katta...
 
mina 28. veebruar 2008, kl 19.11
minu lapsel kasvasid ka mõlema varba küüned sisse ja käisin ka kirurgi juures aga kästi lihtsalt briljantrohelisega määrida...see kuivatab selle naha sealt eest ära.Minu tibu varbad said paari päevaga korda!
 
Silvia 16. märts 2008, kl 10.00
Jah,minu tütrekesel oli sama mure,algul ei pannud ma ise tähelegi.Tupsutasin samuti brilijantrohelist peale ja nahk kuivas ära,lükkasin naha eest ära ja saingi sissekasvanud küüneosa ära lõigata,nüüd kõik ok>!
 
Madli123 07. detsember 2015, kl 16.24
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!