Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Beebi
ekseem 5 kuusel.
 
ema 21. aprill 2009, kl 15.56
lapsel on ekseem ja ta on alles 5 kuune,arst kull kirjutab vlja rohtu,teatud aja peab kasutama ja kui kuur loppenu vohab jalle kogu keha punaseid kuivi laike tais.Kas oskate nou anda kuidas saaks ise kaasa aidata,olen ostnud kull igasuguseid kreeme kasimuugist,aga miskit ei aita.
 
abc 22. aprill 2009, kl 09.02
Kas sa oled kindel, et tegemist ei ole allergiaga mingi asja vastu?
 
Kelly 22. aprill 2009, kl 23.18
Ma arvan ka et pigem allergia. Meil olid näiteks lapsel jalasääred kuivad, laps RP peal, jätsin enda menüüst piima välja ja probleem kadus. Ei mingeid ravimeid:) Mõtle enda toidu peale. Piimatooted ?
 
Eeva 23. aprill 2009, kl 15.51
See kirjeldus, mida ma praegu lugesin, on rohkem, nagu ka eelkommenteerijad mainivad, allergia moodi. Atoopiline dermatiit, mida põhjustab allergia pesuainetele, tolmulesta väljaheide.

Soovitan vahetada lapse madratsi, padja ja teki välja. Sobivad sellised materjalid, mida saab masinas 60 kraadi juures pesta. Hommikuti võiks kloppida teki ja lina ära. (Mitte toas.) Samuti hakka lapse riideid pesema Mayer Sensitive pesupulbriga ja kindlasti 60 kraadi juures. Samuti on hädavajalik kõigi riiete triikimine. Last pese Flora lasteseebiga ja peale vanni pane talle peale Lipolani kreemi. See on apteegis müügil ja tõeline abimees. Vannitamine on väga soovitav iga päev ja kreemitamine lausa hädavajalik.
Kui kodus on vaipu, katsu neist loobuda ja põrandalt eemalda tolm niiske põrandamopiga. Tolmuimejat ei ole soovitav kasutada.
Proovi neid asju ja ma ise küll usun, et saad abi. Ja kui see pole allergia siiski, siis need soovitused on ka ekseemi puhul head.
 
torimigaiku 15. juuni 2019, kl 14.37
Dermatiit, ekseem ja psoriaasi raviks kreem - http://tonzes.com/psoriee.htm Soovitan.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!