Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Beebi
Lapse gaasid ja ema toit
 
Nimekiri 16. september 2009, kl 12.59
Igal pool kirjas, mida ema ei tohiks süüa, kui lapsel gaasid. Aga mida TOHIB süüa, oleks tunduvalt lihtsam teada. Olen lugenud, et tohib süüa veega tehtud neljaviljahelbe putru, tatart, kurki, juua teesid. Veel midagi? Nii võib nälga jääda..
 
meta 16. september 2009, kl 13.59
ma ei tea, aga mina olen söönud kõike
esimesel lapsel ei olnud gaase, teisel veidi oli, jätsin ära vaid piima, küüslaugu, kakao. oligi kõik...
 
n@u 16. september 2009, kl 16.43
mina jälle keetsin piima ja vee, mida tarvitasin, läbi. ära jätsin jahu tooted (saiad, leib, koogid, kastmed), tsitrulised + õunad, herned, kapsa, muna, magusa (eriti šokolaadi) jne. ühesõnaga kõik mis vähegi gaase tekitab ....
kui aga mingile asjale ei suutnud vastu panna, siis varusin omale arbuusi ja sõin pool arbuusi korraga ära. nimelt on arbuus ja kurk "leelised" ning neutraliseerivad gaasid ära.
üldiselt minu puhul see toimis küll kuid kaua ma nii vbastu ei pidanud ... õnneks jäid minu tibul gaasid juba vähemaks 2,5 kuuselt kuid see individuaalne.

edu, sest see on raske aeg.
 
tripstraps 16. september 2009, kl 17.37
sul on täiesti õigus, nii võib nälga jääda... mina tegin ka ekstreemdieeti vist u nädala ja mitte midagi ei muutunud. läksin vaid ise veel rohkem stressi. Õnneks pani lastarst Reet Raukas mulle mõistuse pähe. Soovitan teda külastada :-)
niigi magada ei saa, siis veel süüa ka mitte... seejärel sõin jälle normaalselt, lihtsalt püüdsin vältida neid asju, mis endal gaase tekitavad (õunad, oad) ning tsitruselisi, shokolaadi, teravaid toite. Süüa tuleb korralikult ja juua kõvasti rohkem kui muidu. lapsel olid mul gaasid 5 kuud, uut last küll veel niipea ei plaani. ükski rohi meil ei aidanud. masseerimine natuke nagu aitas. õhtupoolikul hakkas trall pihta ja nii sisuliselt hommikuni. õnneks laps lõuna ajal sai magada. mina enamasti ei osanud siis puhata, toimetasin... enesetapumõtted olid peas, olgem ausad. nüüd on laps aastane ja olen õnnelik
 
herta 18. september 2009, kl 22.36
Samad soovitused, mis eelmistel. Aga kindlasti tohib süüa liha ja kana, kalaga tasub olla ettevaatlikum, mõni laps ei kannata.
 
vitamiin 24. september 2009, kl 19.24
Aga mida arvata toorsalatitest imetamise ajal. Valik ju väga suur, millist võiks süüa, mis vähem gaasi tekitab. Seda enda järgi suht raske võtta, sest mina küll pole aru saanud, et miski eriti gaasi tekitaks, aga lapse seisukohast ei oska hinnata.
 
piret 20. oktoober 2009, kl 02.36
minu arst utles, et sa void end hulluks ajada toidu valimisega mis voivad gaase tekitada. Igal lapsel mojub see erinevalt, nii et katsu hoiduda sellest mis tekitab talle koige rohkem valu. Mida suuremaks nad kasvavad seda tugevam ka nende koht. Minu poiss on nuud kolme kuune ja hetkel soon ma mida tahan. Tundub, et gaasi probleeme on vahemaks jaanud.Joudu!
 
kiku 03. jaanuar 2014, kl 22.00
kuidas hakkama said? ka mina mõtlen enesetapule, aga pisi vajab mind. Kuid siiski olen viimasel piiril, poja ei maga ei söö korralikult, olen nii endast väljas ja magamata.
 
beebi krista 04. jaanuar 2014, kl 14.49
emme tahan uuaa...
 
Appi 10. jaanuar 2014, kl 23.08
Kallis, kiku, kannata ära, see lõppeb peagi! See on nii tuttav olukord. Mul oli täpselt sama hull ja suitsidiaalne faas esimesed 3 kuud, kuid pärast seda muutus kõik. Laps sõi, magas, naeratas ja oli igati rahulolev, nagu äravahetatud laps. Sul läheb kergemaks! Ausalt öeldes sõin ma kõike, kuna olin liiga kurnatud, et veel dieeti pidada. Söö ise korralikult, palu kedagi appi hoidma last ning maga!
 
Appi 10. jaanuar 2014, kl 23.16
Kiku, kui sul pole kedagi appi paluda, siis palun jäta siia mõni kontakt ehk saan kuidagi abiks olla enne, kui sa üleväsimusest kokku kukud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!