Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
kannikese lasteaed tallinnas
 
küsimus 18. august 2011, kl 15.02
kuidas emadel on kogemus? kas panna oma kõneravi vajav laps kannikese lasteaeda? kuidas seal käivate laste vanemad rahul on? kuidas lapsed kohanevad? kuidas personal?
 
ebe 23. august 2011, kl 15.03
Kõneravi vajavale lapsele on see parim lasteaed üldse. Väga rahul. Personal on eriharidusega, meil on igastahes õpetajate ja logipeediga väga vedanud. Kohanemine sõltub ikka lapsest ja emast, mõned küll nutavad hommikuti lohutamatult, teised lähevad rõõmuga.

Koha saab üksnes näidustusega, aga sel aastal oled vist hiljaks jäänud, komisjonid on tavaliselt aasta I pooles.
 
mind 26. august 2011, kl 14.49
kutsuti komisjoni, ise veel kõhklen, et kas vahetada lasteaeda või ei. las kohaneb nii halvasti
 
Ema 29. august 2011, kl 12.09
Kui pakutakse seda võimalust, siis võta kindlasti vastu.

Lisaks eriharitusega õpetajatele on selles lasteaias igas rühmas olemas oma logopeed, aias on koguaeg kohal med.töötaja, kaks korda nädalas saab laps kung-fu trennis käia (seda muidugi lisatasu eest 19€ kuu).

Kui tavalasteaias on rühmas 24 last, siis selles lasteaias on 15 last. Mängu - ja magamistuba asuvad eraldi ruumides. Maja ilusti korda tehtud, korralik hoov, asub mõnusas rohelises piirkonnas. Väga sõbralik ja ühtehoidev lasteaiapere.

Seda pole vaja karta, et äkki tulevikus suunatakse automaatselt Ristiku Põhikooli. Minu laps käis kolm aastat seal meie enda soovil ja nüüd asub õppima tavakooli. Jah, logopeedilist abi vajab ka edaspidi, kuid see ei ole takistuseks tavakoolis õppimiseks.

Mina soovitaks küll, et mine ja tutvu Kannikesega ja ma usun, et jääd rahule.
 
R 18. juuli 2012, kl 01.13
Käisin ka kunagi Tallinna Kannikese lasteaias. 3 aastat käisin seal ja veel kahes erinevas rühmas. Eks ta natukene eripärane lasteaed oli küll, võrreldes teiste lasteaedadega, aga mina võin öelda, et see oli väga väga tore lasteaed ja pean seda lasteaeda igavesti meeles.
 
Priisk 01. märts 2013, kl 18.22
Miks küll Reet Nõulik sealt lasteaiast ära läks? Ta oli üks minu lemmikõpetajaid Kannikeses. Nüüdsest on see lasteaed minu jaoks kaotanud igasuguse mõtte ja tähtsuse
 
just 22. märts 2014, kl 11.41
logopeedilist õpet sinna sattuvad lapsed vajavadki.Kuuldavasti on ses osas probleeme tekkinud: logopeede pole palju ja eriti raskete kõnehäiretega lapsed võivad jääda ilma abita.
Võimalik, et satub lapsi, kes reaalset seda asutust ei vaja, aga tutvuste kaudu sinna siiski saaavad. See aga pikendab järjekorda nende laste puhul, kes vajavad sellist lasteaeda.
Lisaks on lasteaias palju veel nn vanat kaadrit, kellel kindlad käitumisnormid ja kasvatusstiilid. Noortel õpetajatel on sõnaõigust vähe.See viib aga selleni, et uued kasvatussuunad, uued õppemeetodid ei jõua lasteni.
 
AndreasAnduke 29. aprill 2014, kl 23.29
Enamik ongi seal Kannikeses praegu uued inimesed, ainult mõned üksikud on vanadest, minuaegsetest töötajatest seal järel. Nii ta on... iga aasta läheb jälle mõni vana ja tuntud töötaja sealt ära ning jälle uus tema asemele ! Just nii need minuaegsed lahkuvadki.. ma ise lõpetasin selle lasteaia muideks 2002 kevadel, seega pea 12 aastat tagasi
 
pettunud 13. mai 2014, kl 19.36
Mina solvusin, kuna selle lasteaia juhataja ei käitunud ilusti või eetiliselt.
 
pettunud 13. mai 2014, kl 19.44
Nii lihtsalt ei tehta, nagu tema tegi.
 
keegi 14. mai 2014, kl 10.24
Pange oma laps mõnda teise lasteaeda tasandusrühma. Tasandusrühmi on teistes lasteaedades ka.
 
K.Sr. 17. juuni 2014, kl 19.52
To keegi: miks soovitate mõnda teist lasteaeda?
 
sannu 04. juuli 2014, kl 22.15
mina seal praktikal käisin oli kyll väga tore,lapsed said kõik piisavalt tähelepanu ja oli ka seal rühmas kus mina olid,väga tore kollektiiv.kõik olid sõbralikud ja lapsed olid rõõmsad :) minul on sellest kohast ka ainult head mälestused.
 
to sannu 05. juuli 2014, kl 10.45
Selle lasteaia juhataja ei käitunud õigesti. Nii lihtsalt ei tehta. Kogu lugu.
 
to sannu 05. juuli 2014, kl 10.53
ei soovita seda lasteaeda.
 
Liz 09. august 2016, kl 16.57
Kannikese lasteaed!
On teil kokkupuuteid olnud selle aiaga? Varasemad postitused siin on aegunud tänasega....soovitate v laidate? Kuidas te rahule olete jäänud?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!