Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
mis õigem?
 
ohhh 03. september 2014, kl 06.26
Lahkumineku korral keeldub mees lapsega tegelemast ja pigem alandab teda ,kuna elatakse veel ühe pinna peal.Kuidas laps ennast tunneb ,seda ta vist ette ei kujuta.Milline oleks mõistlik lahendus nii endale ,kui lapsele? Millegipärast kahtlen ,et see mehepoolne käitumine lapse vastu on hoopis minu häirimiseks välja mõeldud ja minu enda närvi ajamiseks.
 
böö 03. september 2014, kl 22.49
milline loll küsimus....koli välja!!
 
no ja edasi böö... 04. september 2014, kl 19.39
kolimisega kiiret pole ja ,kui see peaks juhtuma ,siis lapse jaoks mul ruumi pole.
 
.... 05. september 2014, kl 14.07
no laps ei võta ju palju ruumi, kui sa just koerakuuti ei koli, sinna tõesti ei mahu vist.ega kui last keegi ei taha, anna lastekodusse ja luba lapsendada!
 
lapsel on olemas 05. september 2014, kl 18.49
....isa on tal samuti olemas muide.Lastekodusse loovutamisel on tema nõusolekut samuti vaja.Ausalt öeldes oleks sellel lapsel lastekodus palju parem.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!