Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
ei suuda kohe enam
 
oijah 04. september 2014, kl 20.44
lapsest enam jagu ei saa ja lausa loobuks ,et saaks rahus elada.Ükski jõud peale ei hakka.Ajab oma tahtmist,sõnakuulmatu,agressiivne jne,jne.Tegu siiski veel eelkooliealise lapsega.
 
miks 04. september 2014, kl 21.01
laps ei võiks siis oma tahtmist saada? kas su käsud/keelud on ikka õigustatud?
 
mnjaaaaa 04. september 2014, kl 21.04
eelmine, irw, sinusugustel kasvavadki need Vabakasvatuse" jubedad viljad, kus laps PEAB kõike saama, mis aga pähe tuleb.

teemaalgatajale aga, et kui juba praegu on sellised probleemid, siis kahjuks lähevad ainult hullemaks, kui sa ei kehtesta end. väikesed lapsed, väikesed probleemid, suured lapsed, suured probleemid ütleb vanasõna. ja see on jumala tõsi.
 
tead 04. september 2014, kl 21.15
ma hea meelega võtaksin sellise rübliku endale, kasvõi ajutiselt. Mõtle sellele
 
miks 04. september 2014, kl 22.29
irvita kui tahad, mnjaaaaa! kas ma ütlesin, et laps peab saama kõike mida tahab? ja vabakasvatuse teemal ei maksaks sõna võtta kui sellest aimugi pole
 
popins 04. september 2014, kl 22.37
pead olema oma nõudmistes järjekindel ja kehtestama kindlad reeglid. Lapsel on nipp käes kuidas oma tahtmist saada. Kui sul on juba koolieelik, siis on päris raske ümber kasvatada, kuid mitte võimatu. Mitte üks samm tegasi ja endast välja minna ei tohi, rahulik ja nõudlik jutt lapsega. Mõtle enne väga hoolega läbi, mida lubad ja mida mitte.
 
to tead 05. september 2014, kl 06.46
mina oleksin täiesti nõus ja palun jäta mulle siia oma kontakt.Kus kandis muidu asute?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!