Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
enam ei taha
 
krr 05. september 2014, kl 20.59
Olukord selline ,et ema ei taha enam last ja kuhu sel juhul pöörduda?
 
nonoo 05. september 2014, kl 22.00
mine teadveloleku grupiteraapiasse
 
P. 05. september 2014, kl 22.50
Anna mulle!
 
päriselt? 05. september 2014, kl 22.55
kui päriselt, siis helista sots osakonda ja küsi, sotsiaaltöötaja ilmselt tegeleb sellega ja saad anda lastekodusse. kui selline tunne on, siis on lapsel parem, kui sellise emaga koos ei ela. ausalt, karm, aga nii on.
 
iroonia 06. september 2014, kl 03.50
Pöördugu psühholoogi juurde oma probleemidega. Kui sai emaks, on see tema kohustus nüüd ja see pole see, et viskan lapse lihtsalt minema, et enam ei taha. Kasvagu suureks ja hakaku oma tegude eest vastutama. Julgen väita, et kõik inimesed ei taha siin elus midagi, aga peavad tegema või kannatama. See ongi elu. Lapsel on parem seal, kus teda armastatakse ja kui sellel emal on tõsi taga, siis andku laps kas isale või vanavańematele kasvatada ning tõmmaku lapse elust jeehhat, et laps teda enam ei näeks kunagi - nii oleks lapsele parim, et ta unustaks ja ei tekiks halbu tundeid ema taasnägemises aegajalt.
 
aus olles 06. september 2014, kl 06.25
asi pole võib-olla niivõrd lapsearmastuses vaid hoopis hakkamasaamises.Kui ema lapsega toime ei tule ja isa samuti last endale ei taha aga toime tuleks nii rahaliselt ,kui oma terve vaimu poolest,siis peaksid mõlemad lapsevanemad pöörduma sots .töötaja poole abipalvega.Lastekodusse arvatavasti nii lihtsalt ei saa ,ses see on keeruline protsess.Loomulikult,kui just last kuskile üksi "vedelema" ei jäta.Iroonia kirjutab ,et pead kannatama siin elus.Ei tea milleks,kellele neid kannatusi vaja läheb ja laps peaks nüüd küll see viimane olema ,kes kannatama peab.Kahju lapsest aga ,mis parata.
 
üks on kindel 06. september 2014, kl 07.15
vanavanemad ei taha seda last ja veel vähem teda kasvatada.Sellest lapsest ei hooli mitte keegi ja ei armasta teda samuti mitte keegi.Üks ünnetu hing ,kes on vastu vanemate tahtmist pidanud siia ilma sündima.
 
vot 06. september 2014, kl 08.52
pöördu lastekaitse töötaja poole
 
??? 06. september 2014, kl 10.30
Milles on laps süüdi, et kaks tobu ei teadvustanud SELLEL hetke, et tegu pole pühaliku armastusega, mis saadab neid nii heas kui halvas elu lõpuni ning tulev laps vaid suudab neid rohkem ühendada ning tugevamaks muuta? Sellel hetkel oleks pidanud kohe abordile mõtlema, kui polnud kindalaid eesmärke, majanduslikku põhja või kõike muud, mis aitavad elus püsida ning koos olla.
 
põrguvärk 06. september 2014, kl 10.34
,nii kurb.Kui vana laps on? Ole hea inimene ja aita lapseke normaalsesse kohta.Alusta kasvõi sots.töötajast.
 
muide 07. september 2014, kl 15.00
Lastekaitse töötaja poole on pöördutud ja vastuseks" andke laps tema isale kasvatada ja kogu lool lahendus leitud".??? ,et liiga hilja enam abordile mõelda,kui laps olemas juba.Tagantjärele on hea targutada küll aga nüüd olemas ja tuleb edasi kuidagi elada.Majanduslik põhi oli vägagi olemas ja materiaalset raskust pole olnud.Raskeks muutus aga siis ,kui laps ilmale tuli ja suhe koost lagunes ja mees endale hakkas uusi väljavaateid otsima ja "elu nautima".
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!