Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
kas see on siis isa?
 
D 07. september 2014, kl 17.00
Lapsega suhtleb nädalas vaid paar minutit ja kõik tema lapsega tegelemine.Kuigi teda oodatakse väga lapse poolt ja ta tahab oma isaga olla ja tegutseda.Kas on võimalik panna sellist meest lapsega koos olema või parandamatu?
 
Pahh 07. september 2014, kl 18.15
Kui laps suuremaks saab ja nö inimeseks muutub, küll siis paraneb ka suhtlemine. Mehed ei oska sageli väikeste lastega midagi peale hakata. Senikaua võiks aga ema õppida isaga rohkem suhtlema ning mitte väljendada ennast vinguval toonil, kolmandas isikus või üldse umbisikuliselt.
 
isa? 07. september 2014, kl 18.47
Ta ei soovi minuga suhelda ja ,mis teemal ,kui naine elab elu töö,kodu ,laps ja lapse teemat arutada ei ole mingi eriline suhtlemine.Katsugu ise sellist elu elada ja küll siis see vingumine tal samuti kombeks saab.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!