Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
On lugu
 
prill 14. september 2014, kl 20.44
ei kannata lapsi ,k.a.enda omi.Kohutavad!
 
nuuh 15. september 2014, kl 00.10
tegelikult ju jube kurb :( nii kahju, et sa seda enne ei teadnud, kui lapsed said. su lapsed tunnevad seda, et sa ei salli neid ja see on lapse jaoks kohutav tunne, võib ta edasise elu ära rikkuda, nõrgem inimene ei saagi sellest kunagi üle. kuna nad sul olemas on, katsu vähemalt siis nende ees pingutada. kuigi eks laps tajub teeskluse ära. raske juhus, mul on kahju nii sinust, sest sa pole õnnelik, kui ka su lastest. teiste lapsi ei peagi kannatama, aga enda omasid tuleb armastada, et neis ilusad inimesed saaksid kunagi. jõudu sulle, katsu leida midagi, mis sind laste juures ikkagi rõõmu tundma paneb. natukenegi.
 
kole lugu 15. september 2014, kl 06.46
no lihtsalt ei suuda ja pean nende pärast terve elu õnnetu olema.Selline tunne ,et jäta omapäi ja pane ajama,sest mingit erilist ematunnet ei saa minus küll enam kasvatada.
 
ongi nii 16. september 2014, kl 06.27
ja ,kui "pannagi ajama",siis meestel "s..tt püksis".Või arvavad ,et pagenud naise vanemad hakkavad laste eest hoolitsema.Selliseid leidub vähe ,kui just lapse isa nuga kõrile ei pane.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!