Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
mis saab?
 
kaku 16. september 2014, kl 20.42
Mis saab lapsest ,kelle ema pole võimeline teda kasvatama ja isal pole võimalik seda oma töö tõttu teha?Kahju,et elu selliseks pööranud ja laps ei saa tunda täit rõõmu oma lapsepõlvest.Kuidas seda last saaks aidata.
 
sots töötaja 16. september 2014, kl 22.22
pöördu sotiaaltöötaja poole.
 
koos lapsega? 17. september 2014, kl 07.07
Kas kohe laps kaasa ja organiseeritakse kuhugi ,sest lapse isa arvates tema jaoks korteris ruumi pole ja ainult naise jaoks.Sel juhul peab üks minema.Mis elu oleks lapsel,kui vanemad teda ei taha.
 
juta 17. september 2014, kl 08.02
Aga vanaemad?
 
Teemaalgatajale 17. september 2014, kl 10.03
Juba jälle Sa sonid siin! Kaua võib! Lõpeta ükskord ära ja otsi endaleabi. See ei ole Sulle abiks, kui igasuguste nimedal all ühe ja teise nurga alt ühte ja sama teemat foorumisse pritsid. Järjepidevalt.
Said lapse, nüüd võta ka vastutus, mitte ära mängi õpitud abitusega ja süüdista meest, elu või last.
 
kes väitis ,et ei võta 17. september 2014, kl 18.07
See just ongi vastutamine,kui tahan ,et lapsel hea oleks.Kui tal oma vanematega hea pole ,siis tuleb leida selleks parimad variandid.Abi on otsitud ja soovitus sama ,et "kui ikka hakkama ei saa,siis tuleb loobuda lapse kasvatamisest".Kas lapsel on karjuva ja õelutseva emaga parem ja ,kes teda ei taha ja ei suuda armastada? Kaheldav!
 
võtaks vastutuse 17. september 2014, kl 19.16
...esialgu siiski iseenda eest aga lapse jaoks mul aega ja ruumi pole.
 
:/ 20. september 2014, kl 21.59
Ma olen juba aastaid aru pidanud, kas mitte saata veebipolitseinikule nende teemade lingid. See naine vajab psühhiaatrilist abi, abi vajab ka tema laps. Eriti pärast seda hullu vägivallajuhtumit, mis nüüd oli, tuleb tähelepanelikum olla, ehk mõne teise lapse elu saab päästetud.
 
eelmisele 21. september 2014, kl 08.15
see ema saab juba ravi ja on väga kangeid rohte täis tuubitud.Naine,kes pole saandus aastaid oma elu elada ,võib täiesti sassi omadega minna.See meeldiks lapse isale ,sest too tahab vabaneda nii oma naisest ,kui lapsest.Ta naudib vaimset vägivallatsemist ja on olukordade peremees.See isa tuleks liistule võtta.
 
:/ 21. september 2014, kl 14.01
Ja laps on ikka selles perekonnas, kus ema on zombi ja isa sadist? Kindlasti lastekaitse teema.
 
tegelikult 21. september 2014, kl 14.50
isa nagu vist tahab seda last aga ei saaks töö tõttu teda kasvatada ja nüüd see laps siis ainult ema kaela peal ja ei tule oma stressiga enam toime.Lastekaitsel suht ükskõik ja õigeks peavad ,et laps jääks isa hoole alla.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!