Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
kas kohtusse?
 
nõutu 19. september 2014, kl 21.54
Lahkumineku korral ei soovi lapse isa lapsekasvatusest enam osa võtta ja seda siis nagu kättemaksuks.Kas ehk tekkinud mehel uus pere koguni? Käitub imelikult,alandavalt.Siis jälle nagu hoolib,igatseb.Ei suuda aru saada tema käitumisest või ,mida tahab?
 
mhhh 19. september 2014, kl 22.50
lahku minnes saad välja nõuda elatise lapsele, aga kui mees ikka ei taha last näha ja temaga suhelda, siis ei pane ka ükski kohus teda lapsest hoolima
 
to nõutu 20. september 2014, kl 00.22
Milles su küsimus on?
Pealkiri "kas kohtusse?" - kas tahad, et kohus välja selgitaks võimalikud variandid: kas isa tegelikult hoolib lapsest ja maksab sulle kätte, on tal uus pere või ainult alandab sind?
 
Tõnis 20. september 2014, kl 04.02
mm.. on ka teistmoodi võimalusi, olin sõjaväes, kui minu kaunis naine tegeles samaväärse neegriga, kes suutis minu naisega ka lapse teha, kuna isa oli hõivatud sõjaväes..Minu jutt on see, ise olinkaru perses...armastage neid kes teil on :S...armasan häid inimesi
 
tõnis 20. september 2014, kl 04.17
Ma lihtsalt ei suuda aru saada, kuidas saab inimene minna ära oma armastuse juurest neegriga, eputada nendega(tegin ta jaoks kõik)...tõin lõnaküünladgi mööda jääkülma vett :S
nägin vain neegri molu ja kao minema, ise palus
 
Tõnis 20. september 2014, kl 04.20
ok vabanda,et kiri oli külm, aga kuidas on see võimalik, et inimene kes sind armastab läheb neegriga
 
arvan 20. september 2014, kl 05.57
Neegril oli suurem, ja tegutses naise juures
lustiliselt
 
mh 20. september 2014, kl 07.35
kui oleks valge mees olnud, kas siis olnuks südamevalu väiksem?
 
lihtsalt kahju lapsest 20. september 2014, kl 08.30
Naine krt ootab kodus aastaid teda,kui ta missioonidel käis aga näe temal vaja veel siis uusi l...tse sebida.Naise poob üles ja laps vanavanematele.See vist tema idee.Sõjaväelased on ettearvamatud ja ebastabiilse närvikavaga ja alati valmis kedagi maha lööma.Selleks oleks vajalik enne kohus,kui midagi tõepoolest juhtub.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!