Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
kas lastekaitse aitaks?
 
probleemitaja 03. oktoober 2014, kl 20.23
Oleks vaja abi lapse hooldusõiguse osas ja tegu siis sellise looga,et lapse isaga pole kuigi hea läbisaamine ja erimeelsused lapse kasvatamise ja kõige muu osas ,mis last puudutavad.Selle alla kuulub siis lasteaed,riided,käitumine jne,jne.Parem siis tegelegu üksi oma lapsega ja lapse ema "astub mängust välja".Professionaalne abi kuluks aga ära ja siis saab asju paremini lahendatud.
 
?? 03. oktoober 2014, kl 21.00
Mis abi sa lastekaitselt vajad? Kas keegi (isa) teeb lapsele liiga?
 
otsi lolli (autorile siis) 03. oktoober 2014, kl 21.04
ilmselgelt oled sa nii elukauge inimene kui veel üldse olla saab. Lastekaitse on absoluutselt viimane koht, kuhu üldse pöörduda. Ei ole ühtegi organisatsiooni, kes vähem lastest hooliks kui nemad. Tean mida räägin.
 
eelmisele 04. oktoober 2014, kl 08.21
ära hakka sa kah plämama.Esimene asi ,kui pöördutakse lastekaitsesse ,siis saab lahenduse küll.Asi ei ole liiga tegemises aga tuleb lahendada olukord ,kus isa kontrolliv ja domineeriv vajadus saaks rahuldatud.Lapse ema sed välja kannatama ei peaks ja sellisel juhul peab jääma lapsele üks lapsevanem ja teine eraldub ,kuna ei talu lapse isa lriitikat enam välja.
 
hj 10. oktoober 2014, kl 17.46
See ei puutu lastekaitsesse. Hooldusõiguse muutmiseks tuleb kohtusse minna, hagita menetlus. Aga lapse huvides ei pruugi kohus sellega nõustuda.
 
kui 11. oktoober 2014, kl 06.42
kohtust näiteks abi pole ja mõlemad lapsevanemad ei soovi hooldusõigust?
 
tiina 20. oktoober 2014, kl 14.38
Sellistele lastele, kellele kumbki vanematest ei soovi hooldusõigust, on Eestis aastatepikkused järjekorrad. Pöördu sotsiaaltöötaja juurde ja räägi olukord ära, mõni lapsi sooviv pere võtab lapse otsekohe enda juurde ja saab see laps ka ükskord elus tunda, et keegi teda armastab.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!