Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
6a poisil närvitikid
 
nk 07. oktoober 2014, kl 13.49
6 a poisil on üle kahe kuu närvitikid (näol). Käime eelkoolis, lasteaias, kodus on olukord rahulik. Arst soovitas juua magneesiumi ja mitte pöörata sellele tähelepanu, seda me kogu selle aja ka tegime, aga tulemust ei ole. Ei tea mida teha; veel oodata, minna neuroloogi juurde, homeopaatia? Kas kellelgil on sama kogemust, või oskab head arsti soovitada?

Ette tänades,
murelik ema
 
teine ema 07. oktoober 2014, kl 14.39
Milline arst soovitas magneesiumi? Perearst?
Mina läheks neuroloogi juurde ka, kasvõi südamerahustuseks. Võib olla isegi psühholoogi juurde.
Ja teiste kogemused siin ei aita, kui keegi ütleb, et tema lapsel olid ka ja läksi peale magneesiumi tarvitamist üle, siis sa ei saa ju kindel olla, et sinu lapsega on sama lugu. Ei maksa karta ei neuroloogi ega psühholoogi ja kui sa seal räägituga nt nõus ei ole, siis käi veel mõne teise neuroloogi juures...minu kogemus on see, et mõistlik on võtta mitu arvamust.
Kahjuks head arsti soovitada ei oska ...
 
Keiu 07. oktoober 2014, kl 15.38
Tikidega tegeleb minuteada psühhiaater või psühholoog. Tasub konsultatsioonile ikka minna.
 
cc 09. oktoober 2014, kl 20.37
Minul lapsena olid silmade tikid, no see oli kaheksakümnendate keskel. Igatahes juba sel ajal oli kolkalinnas ravi olemas. Seega,väga imelik, et tänapäeva arst käseb niisama oodata - ehk läheb ise üle. Mäletan, et tol ajal suunati eriarsti juurde, ei mäleta kahjuks mis arst ja nimetati siis neuroosiks. Ravi oli nii, et käisin mingis medpunktis, kus pandi silmadele juhtmetega masina külge ühendatud lapid, mis hakkasid mõne aja pärast veidi kipitama, aga talutavalt. Käima pidi x korda seal teraapias ja kadusidki tikid ära. Ma tõesti ei tea, mis aparaat see selline oli ja milles seisnes mõju.
 
ema 20. oktoober 2014, kl 17.54
kui on kahepoolsed, näos, silmades, siis tõesti magneesium paha ei tee, probla on selles, et magneesium seedetraktist halvasti imenduv, tasub apteegist küsida, milline paremini imendub.
kindlasti vähenda kiireid süsivesikuid ja rämpstoitu lapse dieedis.
muidugi lapsel see eelkooli asi uus, vajab kohanemist, suhtu õpingutesse rahulikult ja last kiitvalt. neuroloog tegeleb tikkidega, lastehaiglas on adekvaatsed lasteneuroloogid, saada umbes samad soovitused, mis minagi andsin. aga kui kestma jääb, siis tasub ära käia, ära ise väga muretse, siis laps ka rahulikum
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!