Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
lapsega muuseumis ja näitusel
 
kultuurihuviline 08. oktoober 2014, kl 00.09
Kas koolieeliku vanemad või vanavanemad ei tohi koos oma lapse(lapse)ga näitusele või muuseumi minna?
Alati passivad saalimammid sabas et äkki laps katsub midagi või ajab ümber või teeb näpujäljed mõnele vitriinile või jookseb igavusest laias koridoris või kilkab hoopis vaimustusest. No loomulikult ma ei lase lapsel mõnda hirmkallist klaasvaasi katsuda. Aga mis sellest siis nii väga on kui ta avastamisrõõmust kõvasti kilkab või oma väikeste näppudega vitriinidele mõned sõrmejäljed teeb? Need klaasid ju ongi selleks et asju katsuda ei saaks ja minu meelest need tädid selle eest palka saavadki et näpujälgi pühkida. Ühelegi sisulisele küsimusele need memmed niikuinii vastata ei oska ja soovitavad vissis näoga pöörduda direktsiooni poole.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!