Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
üllatus
 
abistaja 08. oktoober 2014, kl 06.43
Kuidas oleks selline üllatus,et naine loobub lapsest ja mees saab rahu nautida kaugelt koju naastes.See oleks suur abi mehele ,keda armastad,sest ta ei kannata seda lapsega nännutamist välja.
 
aa-ah 08. oktoober 2014, kl 09.22
Tead, see ei üllata üldse. Muidugi loobu lapsest! Ja siis ära üllatu ka, kui seejärel loobub see palavalt armastatud mees sinust. Ja mina ei üllatu, kui sa mõnekümne aasta pärast siin 50+ rubriigis vingud, et elu on kole-kole. Ja me keegi ei üllatu, kui sa selleni ei jõuagi, sest teed enne suitsiidi.
 
hmm 08. oktoober 2014, kl 10.22
ei ole see loobumine nii lhtne midagi....
 
küs 08. oktoober 2014, kl 10.40
See inimene on siin juba mitmeid kuid samasid teemasid treinud.

Mind see ei imesta, aga mind imestab, et inimesed järjepidevalt vastavad siin sellisele halale ja ähvardustele, et tema oma lapse jätab.

Inimesed annavad heast tahtest nõu, aga tema siin ikka jätkab ja oma probleeme ei lahenda.
 
eheh to aa-ah 08. oktoober 2014, kl 18.12
mees tahbki ainult last ,sest ta on pede ja muul moel poleks last saanud.Nii on kõige lihtsam variant.Unistada ju võid sellest ,millest kirjutasid.Lapse hooldusõiguse saab ainult kohus otsustada ja seepärast see mees ei kibele sinna minema,sest teab ,milline on otsus ja tema uhkus juba seda ei luba.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!