Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
potitreening
 
mmm 23. oktoober 2014, kl 15.38
Paluks kaasamõtlejaid potitreeningu teemadel .
Laps aasta ja 9 kuud, paar kuud on kestnudolukord, kus ärkvelolles käib poti peal ise - ise läheb, saab end paljaks ja pissib ka. Nüüd mõtlesin ta ka magamise ajal mähkmest võõrutada. Magamise ajal ei pane ma talle mähet, aga üldjuhul ta pissib voodisse. Öösiti vahetan linu 2-5 korda, lõuna ajal korra vähemalt.
Kas peaksin mähkme ööseks tagasi panema või lootma, et õpib märjast voodist? Kui ma ta öösel voodist välja võtan pissimiseks, siis on ta viril, lõdva kehaga ja unesegane - kes ei oleks - ning ei pissi, vaid ronib tagasi voodisse.
Mida teeksite? Palun kogemusi :)
 
ka 23. oktoober 2014, kl 16.27
mina paneks ööseks mähkme, ilmselgelt ei ole ta veel valmis pikalt ilma magama, ja ega need pissised linad nahale head ka tee, katkestatud uni peale selle. lõunauni ilma mähkmeta, harjumiseks. See tuleb ajaga, üks moment on juba enamus hommikutel iseenesest mähkmed kuivad, siis on paras aeg ära jätta.
 
õige 23. oktoober 2014, kl 17.45
Eelmsega täitsa nõus, meil nii see toimiski.
 
ema 28. oktoober 2014, kl 21.32
öine pissimine kõige hiljem korda läheb, ehk siis ööseks pane mäsu alla. kui see hommikul kuiv mõned korrad, siis proovi ilma mähkmeteta.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!