Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
Vaikne laps
 
eliise11 21. mai 2015, kl 14.52
Mul on kodus 6 aastane tüdruk, kes on päris vaikne ja sellepärast tal eriti ka sōpru pole. Hiljuti sai ta omale sōbrannad ja mängib neneda. Ükspäev ta ei tulnud teatud ajaks koju ja me pidasime vestluse. Järgminekord oli sama jama ja ta sai kolm päeva koduarsti. Peale seda kolme päeva nendega mängima minnes tuli laps nuttes tagasi, sest teda ei oldud enam mängu võetud. Laps nuttis ja oli väga suletud. Kuidas ma saaks last aidata vōi kuidas last karistada nii, et ta ei jääks ilma sõbradest, sest koduarest oli väga vale valik.
 
vale 21. mai 2015, kl 15.24
Koduarest oli toesti vale valik! Kuidas sa teda veel karistanud oled! Sa teed oma lapsele traumasid! Poordu lapsega noustaja Poole!
 
naine 21. mai 2015, kl 15.43
Nüüd peaksid ise olema lapsele nende tüdrukute eest sõber.Karistada niisuure karistusega nii väikest last et hoida teda kolm päeva lukutaga , vanasti polnud mingeid kellaaegasid lapsed tulid kuna tahtsid ja alati tuldi koju tagasi.
 
sa 21. mai 2015, kl 16.08
Sa mõtled ainult karistuste peale! See pole normaalne. Mine perenõustaja juurde. Ilmselt oled ise ta vaikseks karistanud!
 
õudus 21. mai 2015, kl 16.08
Sinusugistelt tuleks laps ära võtta!!
 
Sind 21. mai 2015, kl 16.09
Sind ennast on vaja karistada!
 
ohoh 21. mai 2015, kl 17.24
No siit koorub täiesti selgelt, et lapsel pole sõpru mitte sellepärast, et ta on vaikne, vaid sellepärast, et tema elu koosnebki ainult mamma hirmuvalitsuse all elamisest. Ta ei saagi ju kuskil käia ega kellegagi sõbruneda, kui ta peab pidevalt hirmus olema, et mida ta mamma meelest jälle valesti teeb. Selline lapsevanem on ise kõige hullem karistus, mis lapsega juhtuda saab.
 
just 21. mai 2015, kl 17.24
Oleksid pidanud tingimisi koduaresti määrama, 3-päevase katseajaga.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!