Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
Mis saab nendest lastest edasi?
 
Salme 16. detsember 2015, kl 10.51
Minu nii mõnelegi tuttava lapsel on nüüd pandud diagnoos - käitumishäired, hüperaktiivsed, tähelepanuvajadus häired jms Näen kuidas sõbrad oma lastega vaeva näevad. Ja mul tek küsismus, kas lapsed kasvavad selles nö haigusest välja või mitte. Tööjuures ei näe ju selliseid täiskasvanuid. Kas kellegil on kogemust mis saab sellistest lastest edasi?
 
diagnoos on 16. detsember 2015, kl 12.04
nuti pampersi põlkonna vabakasvatuse viljad . mida noorem laps seda lihtsam kasvatada , VAARISADE moodi, murdeealised pea võimatu ,
 
Midrimaa 16. detsember 2015, kl 12.21
Hüperaktiivsed on ka täiskasvanud, ainult et nad oskavad seda rakendada teistmoodi. Mõni matab end ööpäevaringsesse töötegemisse, mis on vigu täis ja ebaproduktiivne, sest ei suuda vajalikul määral keskduda. Mõni käib trennis, sest peab pidevalt ringi kargama, selle all kannatab perekonnaelu, sest inimest pole õhtuti kunagi kodus. Mõni alustab pidevalt uusu ettevõtmisi, jätab need aga pooleli. Mõtteid on musmiljon ja tavamõistusele arusaamatusega ta haagib neid üksteise külge, mis tähendab kokkuvõttes seda, et tal on käsil mitmeid asju ja kõik pooleli. Pealtnäha tegus mulje inimesest, tegelikult aga suutmatus asju tööle lükata ja neid töös hoida toimivana.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!