Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
4a hambaravi Tallinnas, sobib ka Tartus
 
Kaisa 16. juuli 2016, kl 13.52
Palun andke nõu. Lapsel 5 auku, mis vaja kiiremas korras kokku lappida. Ei teagi kust need järsku tulid. Suhkrukella jälgime, hambaid peseme... Igatahes oleme juba 3 korda käinud hambaarsti juures. Algul oli kõik kena ja tore. Lasi hambaid vaadata, kraapida, isegi süsti lasi teha. Aga niikui puurima hakati, läks suu kinni ja nüüd enam suud lahti ei tee. Hambaarst väga armas ja kannatlik, kuid ei midagi.

Üldnarkoosi lapsele ei taha, kuna vanemal lapsel sellega halvad kogemused.

Oskate soovitada hambaarsti Tallinnas või ka Tartus, kes oleks nõus last kinni hoides selle töö ära tegema? Karm küll, aga ma ei näe paremat võimalust. Eks ma siis pärast lohutan teda ja annan talle auhinna, et ära kannatas. Mulle tehti ka lapsena nii ja nüüd lasen lausa ilma tuimestuseta puurida jne. Ühesõnaga seda trauma teooriat ma väga ei usu. Kuid kahjuks tänapäeva hambaarstid tunduvad tiba liiga pehmekesed lastega.

Palun konkreetseid nimesid! Tänan!
 
Tuttav tunne 16. juuli 2016, kl 16.39
Tallinna Lastehaiglas Heidi Merila.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!