Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
Lastehoid Tartus hilisematele ärkajatele
 
Kaspar Lemmo Palgi-Unt 05. september 2016, kl 21.36
Kas keegi teab kedagi, kellel oleks lasteaia eas laps, kes elab sarnases režiimis, et ca. 10-11 äratus ja ca. 15-16 lõunaunne? KÕIK Tartu lasteaiad on hommikuinimeste režiimis ja seega oleks mõistlik leida teised lastega ööinimesed, et siis kamba peale palgata kasvataja. Ruumid leiaks. Pluss suures lasteaias on need haigused ja värgid - enamus aega laps haige siis mis kasu sest värgist eksole:) Saaks väikse grupi kokku, kus range reegel, et tõbisena ei käi ja kõik oleks õnnelikud. Samuti võiks kasvataja lastega tegeleda ka näiteks kord ühe pere juures, kord teise, et siis on vaheldust ja ühte last ei pea viima/tooma. OK, erinevad variandid läbirääkimiste küsimus aga kõigepealt kasvõi 1-2 huvilist leida oleks sjuuper!

Meie laps 2,5a ja hetkel käib lasteaias kella 10:30st 13:30ni kui teised lapsed magama lähevad ja seda on natuke vähe.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!