Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
Kuidas saada laps ilma lutita magama?
 
R... 17. märts 2017, kl 18.36
Laps 1a.3kuud. Lutt kasutusel ainult magamise ajaks, kuid üpris tüütu on öösiti lutti mööda voodit taga ajada. Samas lutiga jääb nii ruttu magama. Ütlen lähme tuttu, vastab mam-mam ja panen ta oma voodisse, lutt suhu, võtab Lotte kaissu, natuke laulan ja 10-15 min ni g laps magab. See toimib nii lõuna- kui ka ööune ajal.Mingiaeg proovisin, et lõikasin teisel lutil sälgu sisse, aga ta nuttis ikka korralikult. Ei lohutanud ei Lotte, ei kussutamine, süles hoidmine jne. Tal on see lutt ikka nii oluline. Kuidas saada unelutist lahti? Liiga vara? Kuna on õige aeg? Nutta lasta ma ka ei taha.
 
:) 17. märts 2017, kl 19.14
Aga miks nii kiire võõrutamisega? Las olla veel pool aastakest. Hakkab asjadest paremini aru saama, saate läbi rääkida, viskate luti koos minema, teete või piduliku ärasaatmise:)
Kui lapse jaoks on vel tähtis, ega see talle midagi kurja tee.

Tüütu lutti voodis taga ajada? No hoia siis mõni enda käes:)
 
vara vist jah 17. märts 2017, kl 19.28
aga tavaliselt kui vanemaks saabki, nutust naljalt ikka ei pääse. võib ju üritada seda suurelapsetrikki, aga alati see ei tööta. tuleb lihtsalt mõned õhtud nuttu üle elada, siis on rahu majas. millegipärast on nii, et kui iga hinna eest lapse nuttu karta ning ennast kehtestada ei julge, oled ebakindel, siis varsti pole nuttudel ja lõugamistel otsa ega äärt, paras hullumaja valmis. ei ööl ega päeval asu. mis vaja see vaja. laps on eluga rohkem rahul, kui vanem oskab lapse elu mõistlikult korraldada ning endale kindlaks jääda rahulikult ilma ärritumata.
 
vanasti 17. märts 2017, kl 19.30
pandi lutiotsale tiba sinepit.
 
dr. 17. märts 2017, kl 19.53
tänapäeval sinepi asemel pannakse med.kanepit
 
... 17. märts 2017, kl 20.10
vanasti on igasugu lollusi tehtud. kas laps ei nuta, kui kibe lutt suhu torgatakse enne uinumist? leidub ikka haigeid inimesi.
 
aga 17. märts 2017, kl 21.41
millest sa haige oled, kolm punkti?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!