Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
Lapsel lima pepust
 
Kris 01. mai 2017, kl 21.52
Mure selleine, et 1.10a lapsel on kõht nüüdseks juba veidi üle kuu aja lahti. Ja selline vedel/pehme või ka limane kaka (harva ka pisikesed verekiud sees). Näitab kõhu peale ja ütleb ai-ai ja siis pepul kaebab ka valu. Ja nüüd siis täna küsis potile ja kakat ei tulnud, kuid tuli ainult limataoline (nagu nt suust tulev röga - täpselt sarnane). Neljapäeval saan temaga perearstile rääkima, kuid kas ehk keegi teab milelga tegu? Või on kelelgil endal lapsel nii olnud?

Tänan :)
 
ui 01. mai 2017, kl 23.17
Kuu aega?! Nii väikesel lapsel? Kui juba paar korda on kõht lahti ja limane(!), tuleks kohe bakterit anda ja kui paari päevaga vaatamata bakterikuurile ikka ei parane, kohe arsti poole pöörduda. Limane ei tohiks kindlasti olla.
Ma ei kujuta ette, et siin oleks emasid, kes nii kaua on oma väikelapsel kannatada lasknud.
 
Kiiresti ja kohe 02. mai 2017, kl 01.03
Kutsu parem kiirabi
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!