Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
Potitreening???
 
Muresema 17. juuni 2018, kl 18.56
Mul on 1,5a tüdruk.juba mõnda aega oli mähu pikalt kuiv,isegi ärgates.kui ta oli10kuune siis hakkasin poti tutvustama ja kõik läks päris hästi.siis tuli haigus ja palju muid käimisi ja asi jäi poolikuks.nüüd võtsin põhjalikult käsile.2nädalat oleme ilma mähkmeta.vahepeal õnnestub midagi potti teha aga enamus ikka püksi või maha.ma ei tea mida teha.edausamme ei paista aga mähkmeid ka ei saa jui enam jalga panna.olen nõutu
 
vanaema 18. juuni 2018, kl 13.41
Mina oma lastega alustasin just sellega et hommikul panin kohe kui ärkasid(hakkasid voodis nihelema) potile. Seda juba enne aastaseks saamist. Ja hommikul olid nad tavaliselt kuivad. Aga aeg oli ka teine siis polnud selliseid mõnusaid mähkusid. Ma arva, et kui kasutad püksmähkmeid ja ikka paned korrapäraselt potile küllap siis varsti jõuad sihile. Suvel on muidugi ka päris ilma võimalik hoida siis laps ikka saab aru kui midagi püksi tuleb ja õpib kiiremini.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!