Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
lasteaeda mineku probleemid
 
raux 03. oktoober 2020, kl 14.56
Tere !
Mure selles,et alustasime lapsega lasteaias kàimist 2sept ,algul olin temaga koos ning kui proovin teda sinna jàtta siis klammerdub meeletult minusse kinni ja hakkab nutma, lasteaia kasvataja arust peaks pōhimtteliselt játma ta sinna nutma ja kûll harjub,aga tean seda enda käest et ta on minus nii kinni kuna ema on surnud ja olen teda 1 aastasest saadik üksinda kasvatanud ,laps ise kohe 3 aastane .
Mida peaks tegema , käisime ka rajaleidja psühhiaatri juures kes arvas et tal vb võtab kauem aega kui teistel , aga kui juba kuu aega olen temaga igapäev seal kaasas käinud ning üksi ta sinna ei jää.
Kas peaks veel aasta ootama kodus ,peaks vahetama lasteaeda või mida tegema ? on kellegil samasuguseid probleeme olnud ?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!