Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
Super skai park
Rongaküla ema 13. aprill 2023, kl 09.54
Mul tekkis selline küsimus, et kas see T1 põrkekeskus on ohutu koht väikelastele? Minu 6 aastane pisipoeg Jaanus kutsuti just hiljuti sünnipäeva peole just sinna super skai parki. Ma isiklikult pole sinna kunagi sattunud ei tea kas see on ikka lapsesõbralik koht? Kes teab mis teismelistest huligaanid seal ringi liiguvad. Kui kellegil on kogemust siis jään ootama teie vastuseid :)
moosirull 14. aprill 2023, kl 13.15
Minu vanim poeg pidas oma 16 aasta sünnipäeva seal. Väga tore koht! Ainult mu väike Pille kadus sinna kuubikute merre ära. Leiti küll üles ja polnud häda midagi. Sokid olid pärast seda pudi täis ja puhtaks ei saanud, aga mis sellest.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!