Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
3 aastasega juuksurisse
 
jah 16. aprill 2003, kl 14.01
Algataksin veel ühe teema. Minu poja kes muidu igavene kange vend ei julge juuksurisse minna. Mingi 1,5 aastasena polnud mingeid probleeme aga nüüd äkki. Pole talle keegi haiget teinud ega halvasti kohelnud aga lihtsalt keeldub ja kõik. Viimane juuksuris käik oli päris kohutav juba. Nutab suure häälega.Arsti ja hambaarsti juures käimine pole mingi probleem aga juuksur see on midagi kohutavat tema meelest. Eelmine nädal oli isegi selline hirm, et ei julgenud juuksuri uksest sissegi astuda. Mina nimelt oli juukseid värvimas ja nemad tulid isaga mulle järgi. Poiss ootas ukse taga, sisse keeldus tulemast. Varsti jälle vaja minna aga kui kodus juttu teen tulevad pisarad silma ja palutakse südamest, et ei lähe ju juuksurisse. Tahaks talle kuidagi selgeks teha et asi pole üldse nii hull aga ei oska enam kuidagi läheneda.
 
nipi 16. aprill 2003, kl 14.11
Aga kas sa ise ei saaks tal juukseid lõigata? Mina olen oma 4 aastasel pojal ainult ise lõiganud. Ostsin juukselõikuri kui ta oli ühe aastane ja sealt maalt olen tal sellega juukseid lõiganud. Tal endal ka kergem kui on lühikesed (u. 2 cm)juuksed. Masin on ka selline kallimat sorti, mis teeb vaid vaikset surinat.
Seega soovitan, lõika ise ja siis kui on möödas veidi aega võid uuesti proovida teda juuksurisse viia.
 
jah 16. aprill 2003, kl 17.19
olen proovinud ka ise masinaga ajada kuid seegi käib kõva kisa saatel. Ma lohutan ennast sellega, et küll see läheb varsti üle ega ta elu lõpuni selliseks jää. Kuid tekkis veel selline idee, et äkki peaks neid issiga koos juuksurisse saatma, sest tavaliselt issidega ollakse hästi kuulekad, emmed ju need kellega võib jonnida. Äkki see aitaks?
 
Lulu 16. aprill 2003, kl 21.57
Ei, ei aita koos issiga juuksurisse minek. Meil sama probleem, kuigi poiss allea 2a 5k. Detsembris lasi esimest korda lõigata ja nüüd tekkis vajadus uuesti juuksuri järgi, kuid ei lasta lõigata. Perekoolist sain Sellise juuksuri tel. nr. kus pidi olema autosarnane tool, et siis laps istub toolis ja keerab rooli. Juuksur samal ajal lõikab 1 2 3 juuksed ära. Ise sinna helistanud pole. Juuksur on Pireti Ilusalong Haava tn Tel: 6700642. Tallinnas Nõmmel seega.
 
triiton 17. aprill 2003, kl 10.41
Ega sellele ei maksa loota, et need kiiksud varsti üle lähevad. Minu poiss (saab varsti 8) ei lase endal siiamaani masinaga juukseid lõigata. Juuksuril ei jäägi muud üle kui kääridega tema tugevaid tihedaid juukseid pügada.
 
katz 17. aprill 2003, kl 13.39
Minul on kodus 3,5 aastane poiss. Käisime hiljuti esimest korda juuksuris. Varem lõikasin lapse juukseid ise. Juuksuri juurde minekule eelnes juuksurisalongiga tutvumine - käisime kaasas, kui tuttaval juukseid lõigati. Ta istus ja vaatas. Ütles, et ei tahaks ise seal toolis olla. Pärast mitu päeva uurisin, et kas läheks täna - saaks kena siilipea jne.
Siis ühel päeval arvas ise, et noh, võiks ju minna. Läksimegi. Tegin talle kodus selgeks, et juuksuritoolil tuleb ilusti paigal istuda ja vaadata otse enda ette jne jne. Ja et ma olen kogu aeg tema kõrval. Poiss istus imeilusti. Lausa ime, ütles ka juuksur. Nii et meie puhul oli see läbirääkimiste tulemus. Pärast kiitsin igale tuttavale poisi kuuldes, kui tubli ta juuksuris oli. Arvan, et tal oli uhke tunne.
 
Kristina 23. aprill 2003, kl 15.41
Minu üks poeg on ka kolmeaastane. Samuti oli vaja juuksurisse minna. Siis leidsime lahenduse, läksime kogu perega. Poiss vaatas kuidas isal juukseid lõigatakse ja kohe tahtis ise ka. Istus kohe tooli ja vaatas peeglist, mis saab. Ise seisin ta kõrval ja julgustasin, et küll on ilus soeng. Natuke kõdi oli, aga kannatas ilusti selle aja ära. See koos juuksurisse minek tõesti toimis, ma algul mõtlesin ka, et ei tea, kas ta ikka laseb juukseid lõigata, aga
kõik läks hästi.
 
Lulu 24. aprill 2003, kl 12.38
Mina ostsin eile juukselõikusmasina. Elus esimest korda hoian käes. Kas keegi targem jagaks kogemusi, kuidas sellega lõigata. Otsikuid on mitu kaasas- tuleks alustada vist pikema juukse otsikuga?
 
karvamari 29. aprill 2003, kl 22.19
katz,palju õnne!see on ainuõige viis tegutsemiseks.tulebgi lapsele rääkida, mis toimuma hakkab ja tõesti hea, kui lapsega enne käiakse juuksuriga tutvumas.kodune eeltöö on väga oluline-ongi vaja lapsele selgitada, et tuleb istuda vagusi ja peaga mitte keerutada.mõned emad arvavad, et maru vahva on kui laps toolis naerab ja püüavad last igat moodi naerma saada.küll hõigutakse ja tehakse selleks, mida iganes.milleks?niimoodi varsti laps "elab" ülekere seal lina all.
Lulu,kui osav oled, saadgi viimaks sellega hakkama, aga ma natuke kahtlen selles.soovitan võimalusel jälgida päris juuksuri tööd.ole tubli!
 
HOIATUS!!! 05. november 2003, kl 16.00
Mul on sama mure aga ära vii teda juuksurisse muidu tekivad lapsel süümekad ja psühho läheb korrast ära.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!