Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
väikelapse sünnipäev
 
Katz 17. aprill 2003, kl 16.57
Tore oleks, kui keegi kirjutaks oma lapse sünnipäeva korraldamisest,mis väga hästi välja tuli ja lapsele meeldis. Minu poiss on 3,5 - no pisut rohkem ja suvel saab 4. Tahaksin teha talle ilusa peo, kuhu saaks ka paar sõpra kutsuda. Mida siinjuures aga silmas pidada, et ei tuleks ebameeldivaid üllatusi?
 
katz 19. aprill 2003, kl 12.38
Kui huvitav, et kasutad täpselt sama nime mis minagi :)
Minul sai tütar see-aasta 6a. Ja tahtsin ka midagi erilist, aga lõppux kutsusin lihtsalt paar tüdrukut tema lasteaia-kaaslast (kelledega ta suured sõpsud on) ja lastel oli rõõmu kui palju. Sest ex igaühe kodus on ju tiba erinevad mänguasjad.
Muidugi mingil hetkel näitasin neile paar multikat videost.
Siis tuli jäätise söömine ja oligi pidu mis-sugune!
Ex muidugi pead juba ette arvestama ümberminevata joogiklaasidega ja toidupudiga põrandal, aga see ju ongi laste-pidu!
Kui aga elaxin nt. Tartus, siis olexin lapsed viinud Mc´Donaldisse, sest lastele meeldivad sellised asjad;)
Aga minu arust oli ka kodune pidu päris hää ja mis kõige tähtsam - sünnipäevalaps ise oli üli-õnnelik.
ps.tavaliselt ma võõraid lapsi külla ei luba kutsuda, ainult lähi-tuttavate omad käivad.
Edu Sulle ja loodan, et pidu tuleb hällilapsele rõõmu_pakkuv!!!
 
toby 20. aprill 2003, kl 18.50
rusikareegel eelkooliealistel on, et max niipalju samavanu sõpru, kui vanust. 2a - 2 sõpra jne. kui pidu suvel, siis tehke ilusa ilma korral kuskile väljasõit piknikule või oma hoovis.
kui inglise keelt oskad, siis selliselt lehelt nagu www.bhg.com võid leida laste sünnipäevade kohta ideid (stiilipeod, mängud, toidud jne)
 
emme 21. aprill 2003, kl 20.18
Mul sama mais ees. Plaanin kah aias pidada. aga minu jaoks teeb asja raskeks see, et lapsed (4-aastased) tulevad ju üldjuhul vanematega. Ja vanemad ei hakka ilmselt vaepeal kuhugi ära minema. Nii et pean toitude tegemisel arvestama 4 lapsele lisaks 6 täiskasvanuga. Mis teeb asja minu jaoks vastikult palju ettevalmistusi nõudvaks.
Muidu plaanisin väikse salati ja viinerid toas, siis mängivad aias (ma ei kavatse juhendada, sest nad saavad kokku nii harva, et kokku tulles leiavad hõlpsasti ka ise tegevust. st pole üksteisest tüdinud). Siis toas multikad. Ja magus
Aga kui keegi oskaks nõu anda kuidas olekjs võimalik täiskasvanud kuidagi minema puksida, siis asnge teada.
 
nahaal 22. aprill 2003, kl 08.27
Kaval mõte on saata igale lapsele kutse, kuhu on peale märgitud, et peo algus näiteks kell 14.00 ja vanemaid ootame oma põnnile järgi uuesti kell 18.00.
Kui mõni totu ikka jääb ja viisakast vihjest aru ei saa, siis mitte aega raisata nende toitlustamise peale ning pakkuda neile korvitäis puuvilju.
Mul eelmine aasta üks isa jäi ootama ja nagu lootis, et millal siis napsu pakutakse. Tegin talle piimakokteili ja seepeale hakkas tal kiire ja ütles, et tuleb varsti lapse järele, et tal praegu tuli üks asi meelde.
 
mann 22. aprill 2003, kl 09.49
to emme. mina olen samas olukorras olnud ja siis pidsin lapse sünna mc donaldis. seal ju vanemad kohale ei jää ja kodu jäi ka puhtaks.
 
krissu 22. aprill 2003, kl 10.01
kui on suvel, siis on ju nii palju võimalusi sünna pidamiseks. basseinipidu, piknik mereääres, jne. muidugi oluline oa kas sa tahad pidu tehe toas või õues? poistele meeldivad väga igasugused palli mängud, võiksid korraldada neile väikse võistluse. kutse peale kirjuta oma telefoni number et vanemad igal juhul helistaksid kui nende laps ei tule. minu lapse sünna rikkus see ära et ta parim sõbranna ei tulnud ( keegi ei tedanud ka) ja siis ta koguaeg ootas, kahju oli lapsest. kogu sünna organiseerimine räägi lapsega läbi, neile hirmsasti meeldib kui teed nii nagu nemad on tahtnud(on ju siiski lapse sünna).
 
poja isa 22. aprill 2003, kl 12.49
Kui vaadata ilmasi,siis kõige parem peo pidamine võiks olla väljas.Ja kui lapsevanemad jäävad pole ka midagi hullu,ega sellepärast pea joomaks minema-juua võib Värska vett ja süüa võib anda puuvilju.Tubane üritus võib ära nüristada-rohkem liikumist,igasugu multikad on talve üritus.Endal sama asi ees mai lõpus ja siiani need neli aastat on ikka väljas ära korraldatud.
 
Suvi ja talv 14. mai 2003, kl 13.51
Meil on kaks sünnipäeva: suvel ja talvel. Suvel alati hea ilmaga õues. Laps kutsub ise oma sõbrad. Küsimusega, kui kaua teie laps olla võib, et siis tean "tordiaega" arvestada, annan vihje, et pidu on ainult lastele. Kui miskit vaja - helistame. Oleme alati igale külalisele väikese omapoolse üllatuse andnud (õhupall, üllatusega näts, pulgakomm). Söök ja jook oleneb muidugi lastest endist. Ühel peol ei söönud keegi salatit. Aga kui võileivad huvitavalt valmistada on vaagen kohe tühi. Muidugi puuviljad ja muu värske kraam parajate tükkidena on lemmikud krõpsude ja küpsiste kõrval. Talvine pidu on toas ning palju vaiksem ja rahulikum. Aga koristamist siiski rohkem. Ja söögidki kuidagi toekamad. Tegevust oma plaanikohaselt ei ole suutnud lastele kunagi peale suruda. Ise otsivad tegevust ja mänge.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!