Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
poeautod
 
toby 20. aprill 2003, kl 18.39
käisime poes, kus on need lasteautod-kärud. meile ei jagunud :( aga poiss nii fännab neid. ja kui mõni sõitis mööda, oli selline nutt lahti, et kohe kahju oli lapsest. eriti kurb oli see, et need kes käru kasutasid, laps ei istunud seal sees. kuidas te sellise probleemi tavaliselt oma lapsel lahendate?
 
möh 22. aprill 2003, kl 11.38
kui sina võtad poes autokäru ja laps sealt vahepeal püsti tõuseb, kas sa annad siis käru kohe mõnele teiselt või ei luba sealt last lihtsalt välja???
 
mari 23. aprill 2003, kl 09.36
no kuule, kas see ongi ainuke asi mille peale su tibu nutab?no mis teha, õpib sellest kogemusest ja järgmine kord on extra õnnelik kui käru saab.vii oma poja tähelepanu mujale-las otsib riiulist midagi vajalikku, tõstab selle kärusse või kannab ise.siis saab ta tunda end SUURENA ja ehk läheb see poeskäik rahulikult.jonniva lapse puhul aitab tähelepanu suunamine mujale alati.oska seda lihtsalt proovida.
 
jah 23. aprill 2003, kl 10.37
Ja on ju olemas veel need lastekärud. Nagu poekäru aga lapsemõõtu. See peaks ka ju asja ära ajama eriti kui lasta tal riiulitest ise vajalikke asju võtta.
 
miia 24. aprill 2003, kl 18.53
Meil poiss ka ilma autokäruta ei leppinud kui väiksem oli ja siis sai talle seletatud,et kui täpselt seda soovid,siis peab ootama kuni mõni vabaneb.Siis tavaliselt jalutasimegi kassade ees ringi kuni poiss oma auto sai.Kui aga kiire oli,pakkusin välja,et teeme suure käruga kärurallit.Panin ta suurde kärusse istuma ning sõitsime riiulite vahel ringi ja tema imiteeris auto häält ja 'vilksutas' suunda,ka see oli päris toimiv.Kolmeselt need autokärud teda aga enam ei huvitanud ja ta tundis mõnu kui sai asju oma isiklikku väiksemasse kärusse laduda ja niiviisi kasulik olla.Edu sulle!
 
Muidumeez 25. aprill 2003, kl 14.52
Eriti mulle meeldis, kui yks tuulerougetes poiss istus seal autos ja ja"ras rooli ..
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!